- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 2 ετών σε δάσκαλο για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του
O 49χρονος εκπαιδευτικός ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ
«Ποτέ δεν την άγγιξα, ούτε είχα σεξουαλική διάθεση με τα παιδιά», απολογήθηκε ο ο 49χρονος
Δάσκαλος σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε σε συνολική φυλάκιση 2 ετών, καθώς κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση έξι μαθητριών του, ηλικίας 10 και 11 ετών, κατά το σχολικό έτος 2024-25.
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατά συρροή, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού, ενώ η ποινή αποφασίστηκε να μετατραπεί προς 10 ευρώ, ημερησίως. Κατά της απόφασης ο 49χρονος εκπαιδευτικός άσκησε έφεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται μετά από καταγγελία 11χρονης (τότε) μαθήτριας, η οποία εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της ότι έλαβε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, μήνυμα σεξουαλικού περιεχόμενου από τον κατηγορούμενο δάσκαλο. Ακολούθησαν καταγγελίες άλλων πέντε μαθητριών του, οι οποίες αφορούσαν ανάρμοστες συμπεριφορές, όπως ψαύσεις κ.ά. Σύμφωνα, δε, με όσα κατέθεσαν μάρτυρες, ο 49χρονος συνήθιζε να προσφέρει στις ανήλικες μαθήτριες σοκολάτες, σάντουιτς και χρήματα.
Ο ίδιος στην απολογία του αποδέχθηκε μόνο το μήνυμα που απέστειλε στην 11χρονη, ενώ αναφερόμενος στις υπόλοιπες καταγγελίες έκανε λόγο για «τσουνάμι παραπληροφόρησης». «Ήμουν σε πλήρη αποδιοργάνωση, δεν είχα αίσθηση τι κάνω, δεν ήμουν ο εαυτός μου» απολογήθηκε για το μήνυμα που ομολόγησε ότι έστειλε, τονίζοντας ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και αντιμετώπιζε προβλήματα. «Ποτέ δεν την άγγιξα, ούτε είχα σεξουαλική διάθεση με τα παιδιά», πρόσθεσε ο 49χρονος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν 37.559 παραβάσεις του ΚΟΚ
Είχε τετραπλάσιο αλκοόλ από το όριο και συνελήφθη
Στη ΜΕΘ στο «Γεννηματάς» δίνει μάχη για τη ζωή της
O 49χρονος εκπαιδευτικός ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ
«Όχι άλλες προσβολές» - Αιχμές για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Αθήνας
«Είναι αυτό που έστειλε ο Νώε για να βρει την ξηρά;» διερωτήθηκε
Από την Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος, η Τσαμπίκα Μπαφίτη μιλά για «απουσία πλαισίου», ενώ ο Στέλιος Κρασανάκης καταγγέλλει «οργανωμένη πίεση» προς τα κέντρα
Στη δημοσιότητα βίντεο - ντοκουμέντο
Επί ποδός συνεργεία για τον καθαρισμό των δρόμων
«Τα νερά είχαν πνίξει το σπίτι του 50χρονου»
Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τήνου
Τον περίμεναν κάτω από το σπίτι του
Ποια δρομολόγια εκτελούνται
Δείτε εικόνες από το πέρασμα της κακοκαιρίας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας της κακοκαιρίας
Αγανακτισμένοι οι γονείς - Ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους
Τι δείχνουν οι μελέτες ατόμων με παραβατική συμπεριφορά
Τον νεαρό άνδρα αναζητούσε τις τελευταίες ώρες η μητέρα του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.