- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λέρος: Ο 18χρονος υπήρξε θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του - Ο 50χρονος είχε συλληφθεί
«Φερόταν άγρια στο παιδί», λέει η μητέρα του 18χρονου
Πώς έγινε το έγκλημα με δράστη τον 18χρονο στη Λέρο
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας ενός 50χρονου από τον 18χρονο γιο του στη Λέρο.
Όπως αποκαλύπτεται, ο 18χρονος είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του τον Αύγουστο του 2022, όταν ο 50χρονος του πέταξε ένα κοπίδι, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο πατέρας μπήκε στο σπίτι και άρπαξε τον ανήλικο γιο του χτυπώντας τον με γροθιές στο μπράτσο, απαιτώντας από τον ίδιο να τον βοηθήσει στη δουλειά, το συνεργείο που διατηρούσε στη Λέρο. Τότε, ο 50χρονος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Η μητέρα του 18χρονου ανέφερε πως ο πατέρας φερόταν άγρια στον γιο του και είχαν συχνούς καυγάδες.
Λέρος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 50χρονου
Μετά την ομολογία του 18χρονου, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για τη δολοφονία:
Συνελήφθη χθες (Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026) στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο ανήλικος, μετά από διαπληκτισμό με συγγενικό του πρόσωπο, ηλικίας 50 ετών, ενώ βρίσκονταν στον χώρο εργασίας του τελευταίου, φέρεται να έριψε αντικείμενο, το οποίο τραυμάτισε τον 50χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.
Πώς έγινε η δολοφονία
Ο τσακωμός τους χθες ξέφυγε από κάθε όριο, όταν η διαμάχη πατέρα και γιου πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ξαφνικά, όπως ομολόγησε ο 18χρονος, άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο και χτύπησε τουλάχιστον μια φορά στο κεφάλι τον πατέρα του. Ο άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας, οι αστυνομικοί της Λέρου ανέκριναν τον 18χρονο, ο οποίος ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια πως έγινε το φονικό.
Ο νεαρός αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα με την κατηγορία της Ανθρωποκτονίας. Η σορός του επιχειρηματία θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν από τον τόπο της φονικής συμπλοκής όλα εκείνα τα στοιχεία που θα συμπεριλάβουν στη δικογραφία που σχηματίζουν σε βάρος του 18χρονου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα λογομάχησε έντονα με τη σύζυγο του άνδρα
Ο κατηγορούμενος που φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία του 73χρονου, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή
Για τη φωτιά που εκδηλώθηκε δρουν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα
Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
Αναμένεται να του ασκηθεί ποινική δίωξη
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ
Tι αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας και επιζήσασα της φονικής πυρκαγιάς
Εξιχνιάσθηκαν 24 διαρρήξεις με λεία άνω των 865.000 ευρώ
Κατηγορούνται για αλλοίωση αποτελεσμάτων σε εκθέσεις
Δεκτό το αίτημα της υπεράσπισής του για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης
214 συλλήψεις από την αρχή του έτους
Σε κατάσταση σοκ η ηλικιωμένη
Η πρώτη στην Ιατρική Αθηνών μιλάει στην ATHENS VOICE για το σχολείο ως βασικό της στήριγμα, το πιάνο ως ανάσα και για μια γενιά που αρνείται να χωρέσει σε ταμπέλες
Όσα τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας
Οι αναπλάσεις, οι επενδύσεις και η άνοδος των αξιών δεν αρκούν. Η πραγματική επιτυχία κρίνεται από το ποιοι ωφελούνται, ποιοι συμμετέχουν και ποιοι μπορεί να παραμείνουν
Αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι υπήρξε καβγάς πριν το άγριο φονικό
Τον ξύπνησαν οι διασώστες
Καθηγήτρια πανεπιστημίου η μία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.