- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γονείς στα Βορίζια έλεγαν στα παιδιά τους: «Πότε θα μεγαλώσεις να πάρεις εκδίκηση;»
Δύο κάμερες κατέγραψαν τον 23χρονο, ανιψιό του 39χρονου νεκρού, έξω από το σπίτι που μπήκε η βόμβα
Γονείς στα Βορίζια λένε στα παιδιά τους: «Πότε θα μεγαλώσεις να πάρεις εκδίκηση;»
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μακελειό στα Βορίζια, όπου γονείς φέρονται να ενθαρρύνουν τα 13χρονα παιδιά τους να αναζητήσουν εκδίκηση.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News, γονείς λένε στα παιδιά τους: «πότε θα μεγαλώσεις να πάρεις εκδίκηση;»
Την ίδια ώρα, ο 23χρονος που συνελήφθη για την έκρηξη της βόμβας που πυροδότησε το μακελειό στα χωριό του Ηρακλείου θα απολογηθεί τη Δευτέρα. Πρόκειται για τον ανιψιό του 39χρονου νεκρού στα Βορίζια, που συνελήφθη στο κοιμητήριο των Βοριζίων όπου είχαν πάει οικογενειακώς στον τάφο του 39χρονου που δολοφονήθηκε στο μακελειό.
Η συνήγορος του 23χρονου επισημαίνει πως ο εντολέας της δεν έχει ιδέα από εκρηκτικές ύλες και πως μάλιστα εκείνο το βράδυ βρισκόταν σε ένα γαμήλιο γλέντι. Κάτι που, όπως λέει, έχουν επιβεβαιώσει στις καταθέσεις τους και μέλη της αντίπαλης οικογένειας.
Δύο κάμερες κατέγραψαν τον 23χρονο έξω από το σπίτι που μπήκε η βόμβα
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο που τον δείχνει με το αγροτικό του έξω από το σπίτι που μπήκε η βόμβα, ελάχιστα λεπτά πριν την έκρηξη. Μάλιστα από το οπτικό υλικό, φαίνονται καθαρά οι κινήσεις του 23χρονου να βγαίνει έξω από το αμάξι και να βγάζει κάτι από το πορτμπαγκάζ.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», οι κάμερες που έχουν καταγράψει τον 23χρονο έξω από το σπίτι που μπήκε η βόμβα είναι δύο.
Το ζητούμενο για την ΕΛ.ΑΣ ήταν ποιος έβαλε τη βόμβα, ποιος έδωσε την εντολή και πού είναι τα όπλα. Μετά από τη χθεσινή σύλληψη φαίνεται πως έχει διαλευκανθεί το πρώτο σκέλος, το ποιος τοποθέτησε τη βόμβα.
Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι εάν ο πατέρας του 23χρονου, που βρίσκεται στη φυλακή, ήρθε σε επαφή με έναν άλλο κρατούμενο ο οποίος γνωρίζει από εκρηκτικούς μηχανισμούς και μέσω αυτής της διαμεσολάβησης έφτιαξαν τη βόμβα.
Δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές ο 23χρονος
Όλοι μιλούν για έναν χαμηλών τόνων νεαρό που ασχολείται με την κτηνοτροφία. Παλαιότερα δούλευε στα καράβια, στο δρομολόγιο Πειραιά – Κρήτη και δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, σε αντίθεση με τον αδελφό του που εκτός από τις ζωοκλοπές φέρεται να είχε χειροδικήσει πάνω σε συγχωριανό του.
Οι έρευνες συνεχίζονται με τον νεαρό άνδρα, να αποτελεί τον όγδοο εμπλεκόμενο στην πολύκροτη υπόθεση.
Πηγή: MEGA
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, εξοπλισμός και οχήματα από την ΕΛ.ΑΣ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού
H έρευνα που αλλάζει όσα πιστεύαμε για τη γήρανση του εγκεφάλου και η προσωπική ιστορία ενός 96χρονου πατέρα
Τρεις αστυνομικοί χρειάστηκαν για να τον ακινητοποιήσουν
Η αποστασιοποίηση από την εργασία και η «καριέρα των ονείρων μας» που φαίνεται να απομακρύνεται
Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών
Οι αλλαγές στη νομοθεσία διεθνώς αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για την ευθανασία, ενώ στην Ελλάδα το θέμα εξακολουθεί να μένει στο περιθώριο.
Γνωστός στις Αρχές ο δράστης
Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη
Συνεχίζει να καίγεται ο χώρος
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή εγκλωβισμένους
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα της
Το κορίτσι παρέλαβε το ΕΚΑΒ
Αποκόμιζαν τεράστια κέρδη μέσω εικονικών τιμολογίων, εταιρειών που πτώχευαν και εξαφανισμένων εμπόρων
Στη φυλακή οδηγείται ο 25χρονος μετά την απολογία του - Συνεχίζει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική
Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.