- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κολωνάκι: Ο Χάρης Φαρσαράκης περιγράφει τη στιγμή που το θηριώδες SUV έπεσε πάνω στο εστιατόριο
«Είδαμε ένα ακυβέρνητο αυτοκίνητο»
Χάρης Φαρσαράκης: Συγκλονίζει η περιγραφή του για το ατύχημα στο Κολωνάκι με το θηριώδες SUV που τον πλάκωσε
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τον περασμένο Ιούλιο όταν ένα τζιπ, χωρίς οδηγό, έπεσε πάνω στους πελάτες εστιατορίου στο Κολωνάκι περιέγραψε ο φωτογράφος, Χάρης Φαρσαράκης, μιλώντας σήμερα (7.11) στο «Buongiorno» στο Mega.
Το τζιπ έπεσε με την όπισθεν πάνω στα τραπέζια του εστιατορίου που βρίσκονταν επί της οδού Λουκιανού στο Κολωνάκι το βράδυ της 12ης Ιουλίου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Φαρσαράκης.
«Δεν είχα σκοπό να μιλήσω μέχρι τη στιγμή που είδα το βίντεο, είχα μία άρνηση. Είδαμε ένα ακυβέρνητο αυτοκίνητο και έναν άνθρωπο από πίσω που μας προειδοποιούσε να απομακρυνθούμε. Δεν προλάβαμε. Δεν είχε χειρόφρενο το αυτοκίνητο. Πλακώθηκα από το αυτοκίνητο, από ένα τραπέζι και από ένα δέντρο. Λιποθύμησα και ξύπνησα από τις φωνές της κολλητής μου», τόνισε ο Χάρης Φαρσαράκης.
«Είδα τους φίλους μου όταν με έβαλαν στο φορείο και ήταν όλοι με αίματα. Ήμουν 5 μέρες στην εντατική και 35 μέρες συνολικά. Δεν μπορούσαν να με χειρουργήσουν γιατί είχα πρόβλημα με τον πνεύμονα. Κινδύνευσε η ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Φαρσαράκης.
«Παίρνω βοήθεια πλέον για να κοιμηθώ. Παθαίνω κρίσεις πανικού από το ατύχημα», πρόσθεσε ο Χάρης Φαρσαράκης.
Οι 11 τραυματίες που θέλουν να προχωρήσουν σε αγωγές και μηνύσεις, με ορισμένους εξ αυτών να μην μπορούν να εργαστούν από το ατύχημα κι έπειτα, δεν μπορούν να το πράξουν, καθώς τρεισήμισι μήνες μετά δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα της Τροχαίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.