- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Βορίζια: Αναζητείται παράνομος οπλισμός και σε νεκροταφεία – Υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ., δεν αποκλείεται να συμμετείχε στη συμπλοκή κάποιος ο οποίος δεν ανήκει στις δύο πλευρές
Βορίζια: Αναζητείται παράνομος οπλισμός και σε νεκροταφεία – Υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι
Νέα αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησαν οι αστυνομικές Αρχές στα Βορίζια το πρωί της Πέμπτης, προχωρώντας σε τρεις νέες προσαγωγές.
Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο εάν η πρωινή επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. στα συγκεκριμένα σπίτια, σχετίζεται με τη χθεσινή ανακάλυψη μιας καραμπίνας και ενός πιστολιού σε σπηλιά, εντός οικοπεδικού χώρου ιδιοκτησίας ενός γαμπρού του 39χρονου δολοφονηθέντα Φανούρη Καργάκη, όπως έγραψε στην Athens Voice ο Γιώργος Σόμπολος.
Βορίζια: Αναζητείται παράνομος οπλισμός και σε νεκροταφεία
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στην εκπομπή Newsroom του ΕΡΤnews και τόνισε ότι η έρευνα των αστυνομικών στρέφεται στον εντοπισμό παράνομου οπλισμού ακόμα και σε νεκροταφεία, ενώ σημείωσε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι συμμετείχαν κι άλλα άτομα στη συμπλοκή.
«Οι αστυνομικοί αναζητούν τόσο παράνομο οπλισμό που μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε όπως αυτόν που βρέθηκε χθες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου εγκλήματος, καθώς και οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει ώστε να προχωρήσει η έρευνα», τόνισε αρχικά η κυρία Δημογλίδου.
«Όσο περνούν οι μέρες έρχονται στοιχεία στην αστυνομία, ταυτοποιούνται εμπλεκόμενοι. Για την αστυνομία δεν έχει τελειώσει εδώ. Υπάρχουν σίγουρα κι άλλοι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στο συγκεκριμένο περιστατικό είτε με την απόκρυψη στοιχείων είτε να μεταφέρουν από την περιοχή τους δράστες ίσως της συμπλοκής, είτε γνωρίζουν πρόσωπα και περιστατικά που συνέβησαν εκείνη την ημέρα πριν και μετά από την αιματηρή αυτή συμπλοκή», προσέθεσε.
Όπως τόνισε: «το θετικό αυτής της υπόθεσης είναι ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι συγγενείς των δύο πλευρών αναφέρουν τουλάχιστον στην αστυνομία ότι δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια στο περιστατικό και θέλουν να σταματήσει εδώ. Βέβαια η παρουσία της αστυνομία είναι έντονη στο χωριό. Δεν θα έλεγα ότι φτάνουν εύκολα είτε από αυτόπτες μάρτυρες είτε από οποιονδήποτε άλλον πληροφορίες στην αστυνομία».
«Οι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και στην ευρύτερη περιοχή του χωριού. Έχουν πραγματοποιήσει έρευνες και σε αγροτικές περιοχές, σε εγκαταλελειμμένα οικόπεδα ακόμα και σε νεκροταφεία, αναζητώντας είτε παράνομο οπλισμό, είτε τον οπλισμό που χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό καθώς μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε υπάρχουν δεδομένα που μας οδηγούν ότι συμμετείχαν και άλλα άτομα στο περιστατικό. Δεν γνωρίζουμε βέβαια ποιος είναι ο ρόλος του καθενός», είπε ακόμα και σημείωσε ότι δεν έχει ταυτοποιηθεί κάποιος άλλος εμπλεκόμενος.
Πηγή: ΕΡΤ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Στο νοσοκομείο η ανήλικη
Επανεξετάζεται από μηδενική βάση - Στο εδώλιο ο βασικός κατηγορούμενος και η μητέρα της ανήλικης
«Για καλή μου τύχη, εμένα με απεγκλώβισε ο δήμαρχος» δήλωσε ο κάτοικος
«Την είχαν γνωρίσει και οι γονείς της» υποστηρίζουν μάρτυρες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.