- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Φρικτό εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Ατσάλινη ράβδος καρφώθηκε στο μπράτσο 52χρονου
Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Φρικτό εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Ατσάλινη ράβδος καρφώθηκε στο μπράτσο 52χρονου
Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23 Οκτωβρίου 2025) στο Ηράκλειο Κρήτης, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.
Θύμα ένας 52χρονος εργάτης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του ενώ εργαζόταν σε εργοστάσιο διαλογής σταφίδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν το χέρι του εγκλωβίστηκε στους κυλίνδρους του μηχανήματος, με αποτέλεσμα μία ατσάλινη ράβδος να διαπεράσει το μπράτσο του.
Ο άτυχος άνδρας παρέμεινε παγιδευμένος για αρκετή ώρα, ενώ συνάδελφοί του ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές ζητώντας βοήθεια.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ομάδα της ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Για περίπου μία ώρα, οι πυροσβέστες και οι διασώστες κατέβαλαν συντονισμένες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του εργάτη, χρησιμοποιώντας ειδικό διασωστικό εξοπλισμό και υπό τη συνεχή καθοδήγηση γιατρού. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA, στο οποίο φαίνονται οι δραματικές στιγμές της επιχείρησης διάσωσης. Μετά τον απεγκλωβισμό του, ο 52χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπήρξε διαφωνία για την υπερασπιστική γραμμή
Ρεπορτάζ από την πλατεία Βικτωρίας και τον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί όπου η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια και οι προκαταλήψεις συνθέτουν την καθημερινότητα μιας γειτονιάς που ζητά να μην ξεχαστεί
Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει
Τι υποστηρίζει η συνήγορός της
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Ξεκίνησε η δίκη της 26χρονης για τις δολοφονίες τριών βρεφών
Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο
Πριν ζητήσουμε από ένα παιδί να γίνει ενεργός πολίτης, αξίζει να του δώσουμε τον χώρο να γίνει σκεπτόμενος.
Η καταγγελία που οδήγησε στην αποκάλυψη της υπόθεσης
Μπαράζ ελέγχων το πρωί της Παρασκευής από στελέχη της ΤΕΕΜ
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατό του
Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
«Στείλε μου, γιατί θα παίξω κάτι πειραγμένα, θα πάρουμε τα τριπλά» έλεγε
O 47χρονος εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο
Κατηγορείται για τη δολοφονία τριών βρεφών και την απόπειρα δολοφονίας μιας ανήλικης γυναίκας
Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.