- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φοινικούντα: Ο 22χρονος μιλά για τη μέρα που φέρεται να του επιτέθηκε σεξουαλικά ο 68ρονος
«Δεν τον σκότωσα εγώ, δεν είχα λόγο»- Τι είπε ο φερόμενος εκτελεστής του διπλού εγκλήματος
Φοινικούντα: Ο 22χρονος μιλά για τη μέρα που φέρεται να του επιτέθηκε σεξουαλικά ο 68ρονος
O 22χρονος συνεργός του εκτελεστή του διπλού φονικού στη Φοινικούντα μίλησε για τη γνωριμία του με τον ανιψιό του δολοφονημένου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ αλλά και την σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, το 2022 είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον 68χρονο ιδιοκτήτη, όταν φιλοξενήθηκε στο κάμπινγκ του στη Μεσσηνία. Η γνωριμία του με την οικογένεια του θύματος είχε προηγηθεί, μέσω ενός συγγενή του, τον οποίο είχε συναντήσει σε κατάστημα εστίασης στην Αθήνα όπου εργαζόταν τότε.
«Το 2022 γνωρίστηκα σε καφέ στην Αθήνα όπου εργαζόμουν, με τον ανιψιό του θύματος. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους μου ζήτησε να με φιλοξενήσει στο κάμπινγκ του στη Φοινικούντα. Το τρίτο βράδυ, κατά την παραμονή μου εκεί, με προσέγγισε ο ιδιοκτήτης του κάμπινγκ και παρά τη θέλησή μου ήρθαμε σε επαφή, χωρίς να μπορώ να το αποτρέψω. Μετά φώναζα ότι θα καλέσω την αστυνομία και πως θα μάθουν όλοι τι έγινε. Τότε ο ιδιοκτήτης του κάμπινγκ βγάζοντας από την τσέπη του αρκετά χαρτονομίσματα, μου έδωσε 400 ευρώ, λέγοντάς μου: ”Πάρε αυτά για να μην μιλήσεις”».
«Δεν τον σκότωσα εγώ- δεν είχα λόγο»- Τι είπε ο φερόμενος εκτελεστής του διπλού εγκλήματος στη Φοινικούντα
Tην ευθύνη για το διπλό φονικό στο κάμπινγκ ης Φοινικούντας ρίχνουν ο ένας στον άλλον οι δυο νεαροί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπή Live News, o 22χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:
«Τον 22χρονο τον γνωρίζω χρόνια, είμαστε φίλοι. Το τελευταίο διάστημα είχε κλειστεί στον εαυτό του και όλο κάτι τον απασχολούσε και δεν ήταν όπως παλιά. Μου μίλησε για όσα είχαν συμβεί, μου είπε ότι κάθε φορά που προσπαθούσε με τον 68χρονο να μιλήσει εκείνος τον προσπερνούσε, τον κορόιδευε και του έδινε φραγκοδίφραγκα. Δεν μου μίλησε για εκβιασμό».
«Εκείνη την ημέρα ξεκινήσαμε από την Αθήνα και μου είπε ότι θα πάει να τον βρει. Έφερε ένα μηχανάκι, δεν ξέρω αν είναι δικό του. Φτάσαμε στο κάμπινγκ και εγώ τον περίμενα απ’ έξω. Μπήκε μέσα μόνος του. Τον είδα μετά από λίγο να βγαίνει τρέχοντας και μου είπε ότι έγινε μ…».
«Ανέβηκε στο μηχανάκι και αμέσως φύγαμε. Λίγο πιο κάτω αρχίσαμε να τσακωνόμαστε και τον άφησα σε ένα σημείο. Πήρα το μηχανάκι και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είχα εγώ κανένα λόγο να σκοτώσω κανέναν, δεν το έκανα εγώ».
Πηγή: Mega
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον έπεισαν να ξεθάψει οικονομίες του θύματος, ενώ ο συνεργός του παραμένει ασύλληπτος
Στην απολογία του ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση
Η 13χρονη μαθήτρια της Α' Γυμνασίου νοσηλεύεται στο «Παίδων» - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της
Η 18χρονη περιγράφει τη νύχτα της τραγωδίας - Όσα άκουσε και τι της είπε ο 22χρονος
Με εγκαύματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Τι αποκάλυψε ο άνθρωπος που έβαλε χρήματα στη 19χρονη για να περάσει το μοιραίο βράδυ
Πώς έγινε το ατύχημα - Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της
Στο νοσοκομείο η Σοφία Ζαχαράκη - Διασωληνωμένη νοσηλεύεται η μαθήτρια
Νόμιζαν πως είχε μέσα φρούτα
Ποινή φυλάκισης 2 ετών και στην ίδια
Στην ανακρίτρια ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της μηχανής - Διώξεις για πλημμελήματα σε δύο 20χρονους
42 ακίνητα, σκάφη, μέχρι και τάνκερ - Πώς δρούσε το κύκλωμα
Εν αναμονή των εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης
Την εξαφάνιση δήλωσε ο γιος της
Στο μικροσκόπιο ψηφιακά ίχνη και καταθέσεις
Ο Μακάριος Λαζαρίδης παραιτήθηκε το Σάββατο μετά τις αντιδράσεις για το πτυχίο του
Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.