- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα Μεσσηνίας: Στα ίχνη του ηθικού αυτουργού οι Αρχές
Πώς ο δράστης έφτασε με σκούτερ ως την Αθήνα
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα Μεσσηνίας: Στα ίχνη του ηθικού αυτουργού οι Αρχές
Την ταυτότητα του ηθικού αυτουργού παλεύουν να αποκαλύψουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας των δύο ανδρών μέσα σε κάμπινγκ στη Μεσσηνία. Ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του συνιδιοκτήτη του κάμπινγκ «Ammos» Κώστα Τομαρά και του επί χρόνια φίλου του και επιστάτη της επιχείρησης Βασίλη Γιαννόπουλου, είναι ζήτημα χρόνου να εντοπιστεί και να συλληφθεί, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που ήρθαν από την Αθήνα στη Μεσσηνία και χειρίζονται την υπόθεση.
Πρόκειται για μια μυστηριώδη υπόθεση, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Ο δολοφόνος, μπήκε στον χώρο της επιχείρησης στη Φοινικούντα. Κατευθύνθηκε στο γραφείο της υποδοχής των πελατών και μόλις ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον συνιδιοκτήτη Κώστα Τομαρά, τράβηξε το περίστροφο που είχε στην κατοχή του και του έριξε δύο σφαίρες. Η δεύτερη βολή, ήταν η χαριστική αφού τον πλησίασε και τον πυροβόλησε από μικρή απόσταση στο κεφάλι.
Στην συνέχεια, έριξε τρεις σφαίρες στον επιστάτη Βασίλη Γιαννόπουλο ενώ η τελευταία σφαίρα προοριζόταν για τον έτερο συνιδιοκτήτη του κάμπινγκ, που είναι ο γιος του αποθανόντα αδερφού του Κώστα Τομαρά. Ο νεαρός, είχε αναλάβει το μερίδιο του πατέρα του και εργαζόταν στην επιχείρηση. Η σφαίρα όμως του δολοφόνου αστόχησε με αποτέλεσμα ο ίδιος, από πραγματική τύχη, να καταφέρει να γλιτώσει.
Ο δράστης, στην συνέχεια, βγήκε τρέχοντας από την επιχείρηση, ανέβηκε στο μικρό σκουτεράκι που είχε παρκάρει στην άκρη του δρόμου και εξαφανίστηκε. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει, κατά την διερεύνηση της υπόθεσης, πως ο δράστης θα έφτανε μέχρι την Αθήνα. Όπως προέκυψε από την ανάλυση υλικών από κάμερες ασφαλείας, από τον νομό Μεσσηνίας, πέρασε στον νομό Ηλείας, εν συνεχεία διέσχισε τους νομούς Αχαίας και Κορινθίας μέχρι που έφτασε στην Αθήνα. Πρόκειται για μια εξωπραγματική διαφυγή που όμοια της δεν έχει καταγραφεί, τουλάχιστον με μηχανή, ειδικά με ένα σκουτερ.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του πάντως, βρίσκονται σε καλό δρόμο, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί οι οποίοι το πρωί της Παρασκευής, παρέλαβαν την τελευταία διαθήκη του Κώστα Τομαρά. Ήταν η τρίτη κατά σειρά, που είχε συνταχθεί και κατατεθεί στις 2 Οκτωβρίου. Δηλαδή, μόλις 3 ημέρες πριν την δολοφονία του. σύμφωνα με αυτή, ο άνθρωπος στον οποίο αφήνει σχεδόν το σύνολο της περιουσίας του, είναι ο ανιψιός του-αυτόπτης μάρτυρας του διπλού φονικού. Ένα μικρό μέρος της περιουσίας, πηγαίνει στο συνοδοιπόρο της ζωής του, τον επιστήθιο φίλο του και επιστάτη του κάμπινγκ, ενώ μόλις 3 στρέμματα με ελαιόδενδρα πηγαίνουν στον γιο της αδελφής του Κώστα Τομαρά. Η ίδια η αδελφή αλλά και η κόρη της, δεν πήραν τίποτε από την τεράστια περιουσία του δολοφονηθέντος αρχιτέκτονα, η οποία αποτιμάται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπέβαλε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Τρίτη για την εξαφάνιση
Σιωπηλά μπροστά από το νοσοκομείο εκατοντάδες φίλοι της ομάδας
Συνελήφθησαν την Τρίτη για την τραγωδία με τις πέντε νεκρές εργαζόμενες
Ο 52χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 46χρονη, τι λέει για τον θάνατο της 42χρονης
Φόβοι των Αρχών για κατά συρροή εγκλήματα
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και δύο ακόμη στελέχη
Επτά οι νεκροί, τρεις οι τραυματίες
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει
Καταγγελία εις βάρος και του παππού
Οι γιατροί προσπαθούσαν για 50 λεπτά να το επαναφέρουν
Πίσω από τους αριθμούς, πέντε ζωές γεμάτες αγώνα
Αναστολή περιβαλλοντικών όρων και οικοδομικών εργασιών για το πεντάστερο συγκρότημα 271 κλινών
Οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση εις βάρος των δραστών
Τα Τρίκαλα θρηνούν για την απώλεια των πέντε εργαζόμενων γυναικών
Η σορός της πέμπτης εργαζόμενης ανασύρθηκε σήμερα από τα συντρίμμια της βιομηχανίας
Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν
«Η πρώτη αιτία έκρηξης σε βιομηχανίες τροφίμων είναι η χρήση υγραερίου» σημείωσε ο καθηγητής
H γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, ενώ ο δράστης συνελήφθη
Θρήνος στα Τρίκαλα για την τραγωδία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.