- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν είχα πιει - Έκανα τα νόμιμα
Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα αφού προκάλεσε ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε μία μάντρα στην Φιλοθέη, με το όχημά του.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε κατά του γνωστού ηθοποιού ποινική δίωξη για το αδίκημα της μη συμμόρφωσης οδηγού σε υποχρεώσεις άρθρου 47 ΚΟΚ (εγκατάλειψη οχημάτων).
Ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε λίγο πριν τις 12:00 τις πύλες της Ευελπίδων, φορώντας χειροπέδες. Το βράδυ κρατήθηκε στο Α' Τμήμα Τροχαίας ΒΑ Αττικής στην Κηφισιά.
Όπως αναφέρει το Mega, ο ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν ήταν μεθυσμένος και ισχυρίζεται ότι δεν έτρεχε την ώρα του ατυχήματος. Τονίζει πως κάποια στιγμή, του έφυγε το τιμόνι από τα χέρια και χτύπησε με το τζιπ που οδηγούσε τρία από τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα. Το θηριώδες τζιπ του ηθοποιού προκάλεσε ζημιές τόσο σε μία γκαραζόπορτα όσο και σε μία μάντρα.
«Δεν εγκατέλειψα το σημείο. Συνεργάτιδά μου κάλεσε το τμήμα Φιλοθέης γύρω στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά το συμβάν και εγώ ο ίδιος κάλεσα την ασφαλιστική μου για να ενημερώσω. Έκανα τα νόμιμα όπως ορίζει ο νόμος εντός 24ωρου, ενημέρωσα. Δεν είχα πιει. Πήρα την στροφή και μου έφυγε το αυτοκίνητο. Είδα όμως ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματίας. Λυπάμαι για την αναστάτωση», είπε ο ίδιος στο MEGA.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οικογενειακές κόντρες και κενά στις καταθέσεις για τον εξαφανισμένο Κώστα Γρεβενίτη
Πρόγραμμα για 114.384 εργαζομένους ιδιωτικού τομέα με 150 ώρες τηλεκατάρτισης και πιστοποίηση
O άνδρας έχει ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών
Σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλή και εξύβριση
Για την ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν ανοιχτά όλα τα σενάρια
Νέα στοιχεία από όσα είπε ο ανήλικος για τη δολοφονία του πατέρα
Νοσηλεύεται φρουρούμενος
Ο μαθητής βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο εκδρομής με το σχολείο του
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2024, κατόπιν ψηφιακής έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά 12 άτομα
Είχε κρύψει τα πλαστά χαρτονομίσματα σε κουτί από επιτραπέζιο
Εξιχνιάστηκαν πάνω από 40 απάτες
Τι αναφέρει το πόρισμα των ψυχιάτρων για την 25χρονη
Στην Πάτρα επέστρεψε ο πατέρας της 16χρονης
Ο 17χρονος διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα στον αριστερό μηρό
Τι λέει οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο
Με αφορμή τη νέα, αφοπλιστική σειρά του Netflix: Πότε ζούμε για τελευταία φορά την καθημερινότητά μας;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.