- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Mητέρα Βασίλη Καλογήρου: «Του έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή» - Η ανάρτησή της
Κάνει λόγο και για δημόσιες προσβολές που υπέστη η μνήμη του παιδιού της
Mητέρα Βασίλη Καλογήρου: Η νέα ανάρτηση για τον γιο της
Μία νέα ανάρτηση για τον 39χρονο Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός πριν από μερικούς μήνες έξω από τη Λάρισα έκανε η μητέρα του, Σοφία Καλογήρου, πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας. Η ίδια αφήνει πλέον σαφείς υπόνοιες ότι ο θάνατος του γιου της δεν ήταν τυχαίος, αλλά αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.
Η κ. Καλογήρου περιγράφει το πένθος της οικογένειας, υποστηρίζοντας ότι «χέρια άνομα στέρησαν το οξυγόνο» από τον γιο της, ενώ κάνει λόγο και για δημόσιες προσβολές που υπέστη η μνήμη του. «Ζώα δίποδα σου κόψαν, εν ζωή, το δάχτυλο. Στόματα αήθη λοιδώρησαν δημόσια, ξεδιάντροπα και ατιμώρητα από τους αρμόδιους, κι εσένα και την οικογένειά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η μητέρα του άτυχου 39χρονου δηλώνει ότι η οικογένεια έχει πλέον στα χέρια της στοιχεία που μέχρι πρόσφατα ήταν «επτασφράγιστα κλεισμένα» και τα οποία, όπως υποστηρίζει, επαληθεύουν τους φόβους της. Παρά τον ανείπωτο πόνο, η ίδια εκφράζει πίστη στη δικαιοσύνη και τη βούληση να συνεχίσει τον αγώνα της: «Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε ανθρωπίνως και νομίμως να ενεργούμε για την Αλήθεια, όσο έχουμε πνοή».
Αναλυτικά η ανάρτησή της:
«Μπιλάκο μου,
εσύ τον δικό σου Σταυρό τον βίωσες νωρίς και τον κέρδισες τον Παράδεισο…
Λίγους μήνες μετά από την ημέρα που κρατούσες τον Σταυρό με τον Εσταυρωμένο, επάνω στο Περιβόλι, στον αγαπημένο σου ναό του Αη Γιώργη, έδωσε ο Θεός να βιώσεις τον δικό σου Σταυρό.
Χέρια άνομα σου στερήσαν το οξυγόνο, “ζώα” δίποδα σου κόψαν, εν ζωή, το δάχτυλο, στόματα αήθη λοιδόρησαν δημόσια, ξεδιάντροπα και ατιμώρητα από τους αρμόδιους, κι εσένα και την οικογένειά μας και καταγράφηκαν επίσημα τα ψέματα ως γεγονότα. Τώρα που μας δόθηκε η δυνατότητα να διαβάσουμε όσα ήταν επτασφράγιστα κλεισμένα στα χέρια λίγων ανθρώπων, πόσο πόνο ακόμη πήραμε για όσα πέρασες και πόσο επαληθευθήκαμε. Για εσένα είναι στεφάνια αγγελικά, για εμάς είναι πόνος παιδί μου.
Τον βίωσες Μπιλάκο μου τον Σταυρό σου.
Έφυγες προς τον αγαπημένο σου Χριστό, πετώντας με φτερά αγγέλου.
Αλλά ακόμη και ο ήχος του φτερουγίσματος τους, κάποιους, λίγους ευτυχώς, και αυτός τους ενοχλεί.
Πολλές παρηγορίες μας έστειλε και στέλνει ο καλός μας Θεός με πολλά σημεία, για το πώς είσαι εκεί πάνω. Κι ας γελάσουν, ας ειρωνευθούν όσοι δεν πιστεύουν. Γελάστε, λάσπη ιαματική μας ρίχνετε. Σημασία έχει τί λέει ο Θεός!
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας
Τον κέρδισες Μπιλάκο τον Παράδεισο, το ΦΩΣ, που είναι ο Χριστός, με τον Σταυρό σου.»
Μπιλάκο μου, εσύ τον δικό σου Σταυρό τον βίωσες νωρίς και τον κέρδισες τον Παράδεισο... Λίγους μήνες μετά από την...
Posted by Sofia Kalogirou on Sunday, September 14, 2025
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόγραμμα για 114.384 εργαζομένους ιδιωτικού τομέα με 150 ώρες τηλεκατάρτισης και πιστοποίηση
O άνδρας έχει ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών
Σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλή και εξύβριση
Για την ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν ανοιχτά όλα τα σενάρια
Νέα στοιχεία από όσα είπε ο ανήλικος για τη δολοφονία του πατέρα
Νοσηλεύεται φρουρούμενος
Ο μαθητής βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο εκδρομής με το σχολείο του
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2024, κατόπιν ψηφιακής έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά 12 άτομα
Είχε κρύψει τα πλαστά χαρτονομίσματα σε κουτί από επιτραπέζιο
Εξιχνιάστηκαν πάνω από 40 απάτες
Τι αναφέρει το πόρισμα των ψυχιάτρων για την 25χρονη
Στην Πάτρα επέστρεψε ο πατέρας της 16χρονης
Ο 17χρονος διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα στον αριστερό μηρό
Τι λέει οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο
Με αφορμή τη νέα, αφοπλιστική σειρά του Netflix: Πότε ζούμε για τελευταία φορά την καθημερινότητά μας;
Ναι, υπάρχει ακόμη εσωτερικευμένος μισογυνισμός, αλλά υπάρχει και μετατόπιση
Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι μετέφεραν 58 αλλοδαπούς με ταχύπλοο - Ανάμεσά τους 23 ανήλικους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.