- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 45χρονο που διακινούσε το «χάπι του βιασμού»
Εϊχε προσπαθήσει να κάνει... δουλειές και σε γυμναστήρια
Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης είχαν γίνει σκιά του τις τελευταίες εβδομάδες
Ένα από τα πλέον επικίνδυνα ναρκωτικά, το GHB, το αποκαλούμενο «χάπι του βιασμού» διέθετε σε ενδιαφερόμενους στη Θεσσαλονίκη ένας 45χρονος άνδρας που συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Η παρακολούθηση του άνδρα ήταν πολυήμερη και οι αστυνομικοί είχαν γίνει η σκιά του, καθώς αναζητούσαν τους αγοραστές της επικίνδυνης ουσίας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την ουσία που χρησιμοποιούν κατ’ εξοχήν οι βιαστές. Το φάρμακο αυτό, έχει την ιδιότητα να κάμπτει τις αντιστάσεις του θύματος, λίγη μόλις ώρα μετά την κατανάλωση του. Το θύμα είναι ολοκληρωτικά ανήμπορο στα χέρια του βιαστή του, έχει μεν τις αισθήσεις του, αλλά είναι αδύνατο να αντιδράσει. Πέραν τούτου, μόλις περάσει η επίδραση, το θύμα αντιμετωπίζει σοβαρούς πονοκεφάλους ενώ έχει σημαντική απώλεια μνήμης. Οι κατασχέσεις του συγκεκριμένου ναρκωτικού, είναι σπάνιες αφού διακινείται σε συγκεκριμένα στέκια ανθρώπων με αρρωστημένες διαθέσεις.
Θεσσαλονίκη: Ο 45χρονος είχε «ανοίξει» δουλειές και με αναβολικά
Ο 45χρονος όμως είχε προσπαθήσει να κάνει δουλειές και στα γυμναστήρια αφού πωλούσε διαφόρων τύπων αναβολικά.
Κατά την έφοδο στο σπίτι του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων 7 γυάλινα φιαλίδια που περιείχαν GHB καθαρής ποσότητας 73,3 ml, δύο σύριγγες των 2,5 ml με υπολείμματα της ίδιας ουσίας, 243 δισκία, φιαλίδιο, πέντε αμπούλες αναβολικών σκευασμάτων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Οι ουσίες φαίνεται πως έχουν προέλευση χώρες των Βαλκανίων και της Ασίας, ωστόσο οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσω ερευνών σε κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές να εντοπίσουν τους αγοραστές των συγκεκριμένων ναρκωτικών. Σε όσους δηλαδή πούλησε ο 45χρονος «χάπια βιασμού». Ο ίδιος, ο κατηγορούμενος εμφανίζεται γενικά αρνητικός στις επαφές του με τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και του αντιντόπινγκ, καθώς και για επιβλαβή φάρμακα. Ήδη οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των αγοραστών των ναρκωτικών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Διαβάστε επίσης → Τι είναι το «χάπι του βιασμού»: Τι παρενέργειες προκαλεί
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σορός της βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι ιδιοκτησίας του δράστη
Πώς παγίδεψε εκατοντάδες πολίτες που αναζητούσαν νέο αυτοκίνητο
Την ώρα που οι γονείς τους βρισκόντουσαν σε κοντινά καταστήματα ή ταβέρνες και εκείνα έπαιζαν
Η τραγική ιστορία πίσω από μία από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις
Ο ενοικιαστής τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε χωράφι και την έθαψε
Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε την 60χρονη μετά από έρευνα με υλικό από κάμερες ασφαλείας - Σχηματίζεται δικογραφία
Νέες λεπτομέρειες στο φως - Τι ισχυρίζεται ο 43χρονος
Η σορός του άνδρα βρέθηκε από τους πυροσβέστες κατά την επιχείρηση κατάσβεσης
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 45χρονης
Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε εναντίον δυνάμεων της αστυνομίας
Ανάγκαζαν κορίτσια να χαράζουν τα ονόματά τους στο σώμα τους
Μαραθώνια η διαδικασία των απολογιών
«Έστηνε σκηνικά θανάτου, παρουσίαζε τον εαυτό της ως σωτήρα των θυμάτων και όχι ως εκτελεστή αυτών»
Φιλοζωικές οργανώσεις τον έχουν επικηρύξει
Στρατολογούσαν γυναίκες από τη Λατινική Αμερική και τις εκβίαζαν
Την Τρίτη η απολογία του ενοικιαστή για υπόθεση ναρκωτικών
Ο ανήλικος μαζί με συνεργό του ακινητοποίησαν το θύμα - Στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά και γκλοπ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης
Στα δικαστήρια 4 από τους 7 συλληφθέντες της οργάνωσης - Είχε 86.000 πελάτες και κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.