- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Καστοριά: Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με τους δύο 16χρονους - Πήραν κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου
Τους αναζητούσαν όλο το βράδυ οι γονείς τους
Καστοριά: Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με τους δύο 16χρονους
Βαρύ πένθος καλύπτει τα χωριά Μακροχώρι και Πολυκάρπη της Καστοριάς, μετά την τραγική είδηση του θανάτου δύο 16χρονων παιδιών σε τροχαίο δυστύχημα.
Το αγόρι και η συνομήλική του κοπέλα άφησαν την τελευταία τους πνοή σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Καστοριάς – Αμυνταίου, κοντά στην Κορησό. Το λευκό όχημα στο οποίο επέβαιναν μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, έπειτα από σφοδρή πρόσκρουση.
Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με τους δύο 16χρονους στην Καστοριά
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός του Ι.Χ. μάρκας BMW ήταν ο 16χρονος. Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο, του οποίου τα κλειδιά είχαν πάρει κρυφά τα δύο παιδιά, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε και ξερίζωσε δύο δέντρα, διέσχισε έναν φράχτη και ακινητοποιήθηκε αφού συγκρούστηκε με νέο δέντρο.
Στο οδόστρωμα εντοπίστηκαν ίχνη φρεναρίσματος, γεγονός που ενισχύει την εκτίμηση ότι ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει κάποιο εμπόδιο. Ωστόσο, η ταχύτητα φαίνεται να ήταν καθοριστικός παράγοντας στην τραγωδία.
Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση στις 5:50 π.μ. και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα διαλυμένο όχημα. Ο απεγκλωβισμός των δύο νέων αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολος και, δυστυχώς, όταν μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Τους αναζητούσαν όλο το βράδυ οι γονείς τους
Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στα χωριά καταγωγής των δύο παιδιών. Οι οικογένειές τους ανησυχούσαν από αργά το βράδυ της Τετάρτης, καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους και είχαν ενημερώσει και την Αστυνομία. Η τραγωδία αποκαλύφθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί, όταν διερχόμενος οδηγός αντίκρισε τα συντρίμμια και ειδοποίησε τις αρχές.
Φίλοι, συγγενείς και συμμαθητές σπεύδουν από την πρώτη στιγμή να συμπαρασταθούν στους γονείς των παιδιών, που βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Στο σημείο υπήρξε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας
Η σφαίρα τραυμάτισε τη μηριαία αρτηρία του 55χρονου Γιάννη Βοϊδονικόλα
Η ανάρτηση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός - Παρέστησε τον υπάλληλο εφορίας
Η μεθοδολογία της φοροδιαφυγής, ο ειδικός αλγόριθμος και οι τηλεφωνικοί διάλογοι που «έκαψαν» το δίκτυο
Τα παράνομα χάπια εντοπίστηκαν από σωφρονιστικούς υπαλλήλους κατά την εισαγωγή του στις φυλακές
Έλεγχος της ΔΙ.Μ.Ε.Α. στη δυτική Θεσσαλονίκη αποκάλυψε χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα σε αποθήκη
Στο «Θριάσιο» νοσηλεύεται η 35χρονη - Προσήχθη 37χρονος ύποπτος από την Τροχαία
Ο άνδρας διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο - Βρέθηκαν βολίδα και κάλυκας 9 χιλιοστών
Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» διακομίστηκε ο 46χρονος τραυματίας - Έρευνα από το Λιμεναρχείο
Ο άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ - Έρευνες για τα αίτια
Διευκρινίσεις από την εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. μετά τις αναφορές
Μετά από έφεση κατά του αρχικού απορριπτικού βουλεύματος
Διαπιστώθηκε η μη έκδοση τριών αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 4.560 ευρώ
Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ζώων
Κινητοποιήθηκε το ΤΕΕΜ και αποκλείστηκε η περιοχή - Άδεια αποδείχθηκε η αποσκευή
Στη δημοσιότητα το βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.