- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Εθισμένος στον τζόγο» ο υπάλληλος της Παλλήνης που κατηγορείται για 4 εμπρησμούς - «Όταν έχανε έβαζε φωτιά»
Αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία
«Εθισμένος στον τζόγο» ο υπάλληλος της Παλλήνης που κατηγορείται για εμπρησμούς - «Όταν έχανε έβαζε φωτιά»
Σοκ προκαλεί η υπόθεση δημοτικού υπαλλήλου του Δήμου Παλλήνης, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι έβαλε τέσσερις πυρκαγιές το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο.
Ο κατηγορούμενος, που εργαζόταν ως οδηγός μεταφοράς παιδιών με ειδικές ανάγκες σε δημοτική κοινωνική δομή, φέρεται να εκτελούσε τις εμπρηστικές ενέργειες κατά τη διάρκεια του ωραρίου του, κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού οχήματος.
Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι κάθε φορά που έχανε χρήματα στον τζόγο, ένιωθε την ανάγκη να ξεσπάσει βάζοντας φωτιές. Οι ενέργειες του, σύμφωνα με τις Αρχές, παρουσίαζαν ένα συγκεκριμένο μοτίβο, με τα περιστατικά να συμβαίνουν κυρίως μεταξύ 16:00 και 19:00 το απόγευμα. Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αξιοποίησε υλικό από κάμερες και άλλα στοιχεία που αποκάλυπταν κοινά χαρακτηριστικά στις εστίες, οδηγώντας τελικά στη σύλληψή του.
Αν και οι φωτιές που προκάλεσε δεν πήραν μεγάλη έκταση, η επικινδυνότητα της πράξης κινητοποίησαν έντονα τις αρχές. Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο δημοτικός υπάλληλος, λίγο πριν βάλει τις φωτιές, είχε παραλάβει και μεταφέρει ανήλικα παιδιά με ειδικές ανάγκες στις κοινωνικές δομές του Δήμου Παλλήνης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έπεσα σε σκουληκότρυπα και μ’ έστειλε στον Βόλο στα 70s; «Όχι, βρε κουτό», άκουσα τη φωνή του Διονύση του Σαββόπουλου μέσα στο κεφάλι μου. «Είναι η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει...»
Τα Παιδικά Χωριά SOS ανέλαβαν την μίσθωση του σπιτιού που μένουν τα παιδιά της 39χρονης
Το χρονικό και η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη
Αρνείται ότι έχει εμπλοκή στο έγκλημα
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας
Καθοριστικά τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια
Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού
Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στα αμάξια
Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο φερόμενος αρχηγός
Συνεχίζεται το θρίλερ για τη διπλή δολοφονία
Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο
Στον έναν επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η οικογένεια του καθηγητή εκφράζει την ικανοποίησή της για την έκβαση της υπόθεσης
Οι Αρχές θεωρούν τον 65χρονο Ιταλό βασικό ύποπτο
Τα δύο θύματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο 26χρονος είχε πυροβοληθεί με αεροβόλο
Η 54χρονη μητέρα του 26χρονου βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.