- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα υποδείξει πρόσωπο που εμπλέκεται στο θάνατο του Παναγιωτάκη
Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της
Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα υποδείξει πρόσωπο που εμπλέκεται στο θάνατο του Παναγιωτάκη
Την ώρα που η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου συμπληρώνει 1,5 μήνα στις φυλακές Κορυδαλλού, έρχονται νέες αποκαλύψεις για το θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου μοιράζεται το κελί με άλλες δύο συγκρατούμενες. Προαυλίζεται μόνη της μέσα στην φυλακή και όχι στο προαύλιο, μιλά ελάχιστα και γράφει διαρκώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.
Το κελί το μοιράζεται με την Κύπρια μητέρα από την Λάρισα που κατηγορείται πως κακοποιούσε τα παιδιά της και μια άλλη γυναίκα που κατηγορείται ότι βίαζε τα εγγόνια της. Η Ειρήνη Μουρτζούκου διατηρεί χαμηλό προφίλ, είναι φανερά αδυνατισμένη και ο προαυλισμός της γίνεται μέσα στους διαδρόμους της φυλακής. Δύο ώρες το πρωί και μία ώρα το βράδυ.
Όλο αυτό το διάστημα, τα μοναδικά επισκεπτήρια που είχε η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν από τον δικηγόρο της και τους θείους της. Τον αδελφό του πατέρα της και την σύζυγο του που της πήγαν κάποια προσωπικά αντικείμενα και ρούχα.
Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, Νίκος Αλεξανδρής, ανέφερε πως η κατηγορούμενη τις πρώτες ημέρες που βρέθηκε στις φυλακές είχε κάποια μικρά επεισόδια, όμως όπως επεσήμανε τώρα η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί.
Στην συνέχεια ο κ. Αλεξανδρής τόνισε για την εντολέα του ότι «πεισματικά αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της με την περίπτωση του Παναγιωτάκη» και εξέφρασε την εκτίμηση του πώς στο επόμενο διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις.
«Η πεποίθηση μου είναι ότι δεν θα είναι μόνο η Μουρτζούκου κατηγορούμενη για τις υποθέσεις αυτές», συμπλήρωσε ο Νίκος Αλεξανδρής.
Όπως δήλωσε ο συνήγορος της Ειρήνης Μουρτζούκου, η 25χρονη θα υποδείξει συγκεκριμένο πρόσωπο τις επόμενες ημέρες που σχετίζεται άμεσα με τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη.
«Η Ειρήνη έχει πει στην απολογία της ότι στη μείζονα υπόθεση καταλυτικό ρόλο έχει παίξει ένας άλλος άνθρωπος, δεν θα πω αν είναι άντρας ή γυναίκα. Δεν αναφέρομαι μόνο στον Παναγιωτάκη», κατέληξε ο δικηγόρος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οικογενειακές κόντρες και κενά στις καταθέσεις για τον εξαφανισμένο Κώστα Γρεβενίτη
Πρόγραμμα για 114.384 εργαζομένους ιδιωτικού τομέα με 150 ώρες τηλεκατάρτισης και πιστοποίηση
O άνδρας έχει ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών
Σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλή και εξύβριση
Για την ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν ανοιχτά όλα τα σενάρια
Νέα στοιχεία από όσα είπε ο ανήλικος για τη δολοφονία του πατέρα
Νοσηλεύεται φρουρούμενος
Ο μαθητής βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο εκδρομής με το σχολείο του
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2024, κατόπιν ψηφιακής έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά 12 άτομα
Είχε κρύψει τα πλαστά χαρτονομίσματα σε κουτί από επιτραπέζιο
Εξιχνιάστηκαν πάνω από 40 απάτες
Τι αναφέρει το πόρισμα των ψυχιάτρων για την 25χρονη
Στην Πάτρα επέστρεψε ο πατέρας της 16χρονης
Ο 17χρονος διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα στον αριστερό μηρό
Τι λέει οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο
Με αφορμή τη νέα, αφοπλιστική σειρά του Netflix: Πότε ζούμε για τελευταία φορά την καθημερινότητά μας;
Ναι, υπάρχει ακόμη εσωτερικευμένος μισογυνισμός, αλλά υπάρχει και μετατόπιση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.