- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έφοδος της αστυνομίας στις φυλακές Κορυδαλλού – Εντοπίστηκαν ηρωίνη, κοκαΐνη και σίσα
Τα απαγορευμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τεσσάρων έγκλειστων
Φυλακές Κορυδαλλού: Αστυνομική επιχείρηση της Δ.Α.Ο.Ε. - 4 συλλήψεις
Αιφνιδιαστική επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού για υποθέσεις που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί.
Η επέμβαση δεν έγινε τυχαία, αλλά κατόπιν πληροφοριών που ανέφεραν πως συγκεκριμένοι κρατούμενοι του Κορυδαλλού, καταφέρνουν να παραλαμβάνουν ναρκωτικά τα οποία στην συνέχεια διακινούν σε άλλους κρατούμενους του μεγαλύτερου σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας.
Αστυνομικοί από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) αλλά και με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου – Κ9 προχώρησαν στην έφοδο ελέγχοντας αρκετά κελιά κρατουμένων.
Κατά την διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν 1,5 γραμ. ηρωίνης, 0,4 γραμ. κοκαΐνης, 2,3 γραμ. «SHISHA», έξι φαρμακευτικά δισκία αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα απαγορευμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τεσσάρων έγκλειστων των φυλακών Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος τους για διάφορα αδικήματα.
Τον φάκελο της υπόθεσης θα αποστείλουν οι αστυνομικοί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και πλέον είναι θέμα της δικαιοσύνης να τους καλέσει για παροχή εξηγήσεων και να αποφασίσει για την ποινική τους μεταχείριση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτή την ώρα καταθέτει και η σύζυγός του
Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής
Έρευνες και στο ιατρείο στο Κολωνάκι
Εξιτήριο έλαβαν το απόγευμα η 50χρονη και η 17χρονη
Στην κλινική αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων και του «ελληνικού FBI»
Η αντίδραση της Ασημίνας Παπαθεοδώρου έξω από την Ευελπίδων
Σε πολυετείς καθείρξεις καταδικάστηκαν οι κατηγορούμενοι
Σε «τέταρτο πρόσωπο» αποδίδουν τις ευθύνες οι γονείς
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του
Θα υποβληθεί σε χειρουργείο - Η κατάσταση των άλλων τριών τραυματιών
Πώς έγινε συνέβη το ατύχημα
Στο κάδρο λογιστές και φοροτεχνικοί
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε το παιδί για την παροχή πρώτων βοηθειών
Συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Η αναφορά σε φερόμενο περιστατικό σε συνάντηση συγγενών θυμάτων
«Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο και δεν βοήθησαν καν να εντοπιστεί η σορός»
Πόσο καιρό εκτιμάται ότι βρίσκονταν στο σημείο
Τι προβλέπεται για την κυκλοφορία τους στους δρόμους
Η αναφορά στον αυτόπτη μάρτυρα
Συναγερμός τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.