- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μουρτζούκου έστειλε εξώδικο στη μητέρα του Παναγιωτάκη - Τη στοχοποιεί ευθέως για τον θάνατο του βρέφους
«Έχει πρόσβαση στα δικά μου social media και σβήνει μηνύματα»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου έστειλε εξώδικο στη μητέρα του Παναγιωτάκη – Την καλεί να σταματήσει το «κρυφτούλι» με την αλήθεια
Την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη στοχοποιεί ευθέως η Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του 15 μηνών βρέφους το 2024.
Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, η Ειρήνη Μουρτζούκου απέστειλε εξώδικο στην Πόπη, την μητέρα του Παναγιωτάκη με το οποίο της επιρρίπτει ευθύνες για τον θάνατο του βρέφους.
Σύμφωνα με το Mega, η 25χρονη υποστηρίζει πως γνωρίζει κάθε κίνηση της μητέρας του βρέφους αφού, όπως λέει, ήταν ενημερωμένη για όλες τις καταγγελίες που είχε καταθέσει στην αστυνομία και διατείνεται πως η Πόπη διατηρεί τον ιατρικό της φάκελο και δεν το παραδίδει, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της.
«Είναι η πρώτη από μία σειρά ενεργειών που θα κάνει για να αποδείξει την αθωότητα της. Ίσως θα πρέπει να φοβούνται πραγματικά εκείνοι που ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη», ανέφερε ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου μέσω του εξωδίκου αξιώνει να της δοθούν άμεσα όλα τα έγγραφα και τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά της αναφορικά με τον θάνατο του Παναγιωτάκη, ζητώντας ευθέως να σταματήσει όπως υποστηρίζει το «κρυφτούλι» με την αλήθεια.
Ταυτόχρονα, ισχυρίζεται ότι η Πόπη ακόμη και μετά τη δική της προφυλάκιση, διατηρεί πρόσβαση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και καταγγέλλει πως σβήνει μηνύματα, συνομιλίες και στοιχεία, επιχειρώντας να διαγράψει κάθε ίχνος.
«Ζητά να της παραδοθούν τα έγγραφα που αποδεικνύουν την αθωότητα της και ζητά να μην επεμβαίνουν στους λογαριασμούς της και να μη διαγράφονται κρίσιμα στοιχεία μηνύματα συνομιλίες», αναφέρεται στο εξώδικο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οικογενειακές κόντρες και κενά στις καταθέσεις για τον εξαφανισμένο Κώστα Γρεβενίτη
Πρόγραμμα για 114.384 εργαζομένους ιδιωτικού τομέα με 150 ώρες τηλεκατάρτισης και πιστοποίηση
O άνδρας έχει ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών
Σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, απειλή και εξύβριση
Για την ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν ανοιχτά όλα τα σενάρια
Νέα στοιχεία από όσα είπε ο ανήλικος για τη δολοφονία του πατέρα
Νοσηλεύεται φρουρούμενος
Ο μαθητής βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο εκδρομής με το σχολείο του
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2024, κατόπιν ψηφιακής έρευνας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί συνολικά 12 άτομα
Είχε κρύψει τα πλαστά χαρτονομίσματα σε κουτί από επιτραπέζιο
Εξιχνιάστηκαν πάνω από 40 απάτες
Τι αναφέρει το πόρισμα των ψυχιάτρων για την 25χρονη
Στην Πάτρα επέστρεψε ο πατέρας της 16χρονης
Ο 17χρονος διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα στον αριστερό μηρό
Τι λέει οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο
Με αφορμή τη νέα, αφοπλιστική σειρά του Netflix: Πότε ζούμε για τελευταία φορά την καθημερινότητά μας;
Ναι, υπάρχει ακόμη εσωτερικευμένος μισογυνισμός, αλλά υπάρχει και μετατόπιση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.