Κοινωνια

Θεσσαλονίκη: Απείλησαν 52χρονο με μαχαίρι, τον χτύπησαν και τον έβαλαν να… χορέψει

Φέρεται ότι οι δράστες βιντεοσκόπησαν τον ξυλοδαρμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © Nikos Libertas / SOOC

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης ερευνούν την εκδοχή οι δράστες να είχαν δώσει «ραντεβού» με τον 52χρονο

Ένας 52χρονος έπεσε θύμα ληστείας από τρεις δράστες στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι τον απείλησαν με μαχαίρι, τον ξυλοφόρτωσαν, τον λήστεψαν και τον ανάγκασαν να... χορέψει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης (17.7) στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ενώ ένα από τα τρία εμπλεκόμενα πρόσωπα φέρεται να βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό. Οι δράστες απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό από το θύμα και το εγκατέλειψαν. Ακολούθησε η καταγγελία στις Αρχές, που συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των δύο υπολοίπων δραστών.

Στο πλαίσιο αυτό ερευνάται η εκδοχή να είχε προηγηθεί «ραντεβού» με τον 52χρονο, ύστερα από μεταξύ τους επικοινωνία μέσω των social media, με πρόσχημα να κάνει γνωριμία με μία γυναίκα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY