- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Εκτός υπηρεσίας αστυνομικός συνέλαβε κλέφτη μέσα σε συρμό του Μετρό
Η κομπίνα που έστησαν δύο άνδρες για να αρπάξουν χρήματα από επιβάτες
Το περιστατικό σε συρμό του Μετρό που έφερε τη γρήγορη αντίδραση του αστυνομικού
Στην …πηγή έφτασαν δύο κακοποιοί, αλλά νερό δεν κατάφεραν να πιούν, αφού ένας εκτός υπηρεσίας αστυνομικός αντελήφθη την κομπίνα που είχαν στήσει μέσα σε συρμό του Μετρό στην Αθήνα.
Οι δράστες άρπαξαν 635 ευρώ από έναν επιβάτη του Μετρό, χωρίς να καταλάβει το μικρό, όμως η παρατηρητικότητα του αστυνομικού ήταν αυτή που γλίτωσε τον επιβάτη από τα χειρότερα.
Πώς οι δύο δράστες έστησαν την κομπίνα μέσα σε συρμό του Μετρό
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26.6), στη στάση του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής». Οι δύο κακοποιοί είχαν στήσει καλά την κομπίνα τους. Ο ένας προσποιήθηκε αδιαθεσία και τάση για εμετό, δημιουργώντας μια αναστάτωση μέσα στον συρμό. Τη στιγμή που όλοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον «άρρωστο» άνδρα, ο 33χρονος συνεργός του «έβαλε χέρι» στα προσωπικά αντικείμενα ενός επιβάτη, αρπάζοντας του το σημαντικό χρηματικό ποσό.
Η αντίδραση του εκτός υπηρεσίας αστυνομικού
Ο αστυνομικός που εάν και εκτός υπηρεσίας λειτούργησε επαγγελματικά, διαπίστωσε την κομπίνα και αμέσως έπεσε πάνω στον 33χρονο. Τον ακινητοποίησε και κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Περιπολικό έφτασε στο σημείο και οδήγησε θύμα, δράστη και αστυνομικό στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος. Στην υπηρεσία Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων έγινε έρευνα στον 33χρονο όπου εντοπίστηκαν τα χρήματα και αποδόθηκαν στο ιδιοκτήτη τους, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ταυτόχρονα, πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
2.000 για την τακτοποίηση αυθαιρέτου και οι ταρίφες των 5.000 και 7.000 ευρώ
Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του
Πήραν τηλέφωνο την τράπεζα και απέκλεισαν την οικογένεια από τις δωρεές για το παιδί τους
Η Τροχαία συλλέγει βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις από μάρτυρες και διερχόμενους οδηγούς
Ο 37χρονος υποστήριξε ότι 400.000 έως 600.000 ευρώ δεν αποδόθηκαν στους δικαιούχους
Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Χωρίς ίχνη διάρρηξης τα γραφεία της κατασκευαστικής - Έρευνες από την Ασφάλεια
Στο «μικροσκόπιο» και ο χρόνος χορήγησης των ουσιών
Το «μετά» μιας άγριας επίθεσης στη μητέρα μου, το «πριν» μιας περιοχής που δε σηκώνει άλλη αδιαφορία
Το απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα έγινε λίγο πριν τις 12:00
Στον ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την κοπέλα
«Ζω στην κυριολεξία από θαύμα» δηλώνει ο 41χρονος
Οι πρώτες πληροφορίες
Από το «όλοι συμμορία είναι» μέχρι τις ταρίφες για τα γρηγορόσημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.