- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Εκδόθηκαν στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι για τους πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ
Διώκονται για κακουργηματικές πράξεις - Αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια
Θεσσαλονίκη: Εκδόθηκαν στην Ελλάδα οι δύο Τούρκοι που κατηγορούνται για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς κατά στελεχών της ΕΥΠ
Στην Ελλάδα εκδόθηκαν οι δύο Τούρκοι που είχαν συλληφθεί στη Βουλγαρία κατηγορούμενοι για εμπλοκή στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ, τον προηγούμενο μήνα, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Οι κατηγορούμενοι για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη είχαν συλληφθεί λίγες μέρες μετά το επεισόδιο στη βουλγαρική πόλη Σβίλενγκραντ, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, όπου είχαν διαφύγει.
Άμεσα ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοσή τους στην χώρα μας και τις τελευταίες ώρες Βούλγαροι αστυνομικοί τούς παρέδωσαν σε Έλληνες συναδέλφους τους, στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα.
Οι δύο Τούρκοι, 23 και 43 ετών, που διώκονται για κακουργηματικές πράξεις, αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για να απολογηθούν στην 5η τακτική ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.
Είχε προηγηθεί η σύλληψη του 49χρονου συμπατριώτη τους και βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση - οδηγού του τζιπ που άνοιξε πυρ - στο χωριό Κάτω Βυρσίνη, στην ορεινή Ροδόπη. Απολογήθηκε ήδη και αποφασίστηκε η προσωρινή του κράτηση.
Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι ενήργησε υπό το βάρος φόβου και πανικού, θεωρώντας ότι απειλείται - όπως είπε - από ανθρώπους που συνδέονται με τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας του.
«Σε καμία περίπτωση δεν θα ενεργούσα έτσι εάν γνώριζα ότι ήταν άνθρωποι της ΕΥΠ», απολογήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατηγορείται ότι έλαβε χρήματα για να επηρεάσει αποτελέσματα σε προκριματικούς αγώνες Tae Kwon Do
Ο οδηγός εντοπίστηκε να κινείται με τριπλάσια ταχύτητα από το επιτρεπτό όριο - Του επιβλήθηκε πρόστιμο-μαμούθ
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Ο μοναχός έχει τις αισθήσεις του και φέρει τραύμα στο πόδι
Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία
Τι είναι η λεπτοσπείρωση και ποια είναι τα συμπτώματα
Τι λέει ο γιος της 43χρονης
Έρευνα για την προέλευση των χρημάτων
Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της μητέρας του
«Δεν είμαστε βέβαιοι αν τα 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη ήταν ο κύριος σεισμός»
Χειροπέδες και στη μητέρα της για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
«Μιλούσα και με τους δύο το μοιραίο βράδυ, του έλεγα μην πας...» - Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη οι 3 φίλοι του 20χρονου
Τι υποστήριξε ο 45χρονος στο δικαστήριο
Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της
Οι αποκαλύψεις για τα μηνύματα που αντάλλαξε η 19χρονη με τη μητέρα της το μοιραίο βράδυ
«Βραχνάς» το υψηλό ενεργειακό κόστος, τι ζητούν
Άμεση αντίδραση των εργαζόμενων στο Δήμο απέτρεψε τραγωδία στη Λεωφόρο Νίκης
Την εντόπισε διερχόμενος πολίτης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.