- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προφυλακίστηκε ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε κατά των στελεχών της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη
Τι υποστήριξε στην απολογία του
Προφυλακίστηκε ο Τούρκος μαφιόζος που πυροβόλησε κατά των στελεχών της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 49χρονος Τούρκος που κατηγορείται για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ, την περασμένη εβδομάδα, στη Θέρμη.
Ο κατηγορούμενος -οδηγός του τζιπ που άνοιξε πυρ- διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συναυτουργία, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Απολογούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι ενήργησε υπό το βάρος φόβου και πανικού, θεωρώντας ότι απειλείται - όπως είπε - από ανθρώπους που συνδέονται με τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας του. «Σε καμία περίπτωση δεν θα ενεργούσε έτσι εάν γνώριζα ότι ήταν άνθρωποι της ΕΥΠ», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του.
Πρόσθεσε δε, ότι πυροβόλησε χαμηλά προς τη θέση του συνοδηγού όπου δεν καθόταν κανένας. Όπως φέρεται να απολογήθηκε, ζει από το 2018 στην Ελλάδα έχοντας λάβει άσυλο λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων.
Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που του «έδειξαν» το δρόμο για τις φυλακές.
Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα τού περασμένου Σαββάτου στο χωριό Κάτω Βυρσίνη, στην ορεινή Ροδόπη, ενώ φέρεται να σχεδίαζε να διαφύγει στη Βουλγαρία.
Στο μεταξύ, το προηγούμενο 24ωρο συνελήφθησαν στην πόλη Σβίλενγκραντ της Βουλγαρίας, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, οι δύο συμπατριώτες του που καταζητούνταν για το ίδιο επεισόδιο. Πρόκειται για 23χρονο και 43χρονο που αντιμετωπίζουν κι αυτοί κακουργηματικές πράξεις, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες προκειμένου να εκδοθούν στην Ελλάδα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας», φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα
Η κατηγορούμενη χρησιμοποιούσε ψεύτικα στοιχεία - Η δράση της σε Εκάλη και Αγία Παρασκευή
Ο οικογενειακός κύκλος που συνέδεε την 42χρονη διασώστρια με τον κατηγορούμενο
Εξετάζεται η πιθανότητα το βρέφος να ανήκει στη δεκαπεντάχρονη κόρη, όταν εκείνη ήταν περίπου 13 ετών
«Το έκανα πάνω στα νεύρα μου, επειδή έγιναν κάποια σκηνικά», ανέφερε
Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός του - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
345 περιπτώσεις αυτοκτονικού ιδεασμού και μη αυτοκτονικής αυτοτραυματικής συμπεριφοράς
Έγκυος φέρεται να δηλώνει η 28χρονη μητέρα και η 15χρονη κόρη
Συνολικά 1.062 συμβάντα κατεγράφησαν στη χώρα - Πώς διαμορφώθηκαν οι δείκτες
Η 28χρονη, που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα του, ισχυρίζεται ότι το διατηρούσε μέσα σε βάζο στην κατάψυξη
Κλείνουν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία
Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος
Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τους
Στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης όπου βρέθηκε το νεκρό βρέφος έμεναν 6 άτομα
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο
2.700 γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει το panic button
Η καταγγελία και οι έρευνες των αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.