Κοινωνια

Θεσσαλονίκη: Πιτ - μπουλ δάγκωσε 3χρονο αγόρι

Συνελήφθη 21χρονος

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πιτ μπουλ
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / Jonathan Cooper

Πώς έγινε το περιστατικό στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου στη Θεσσαλονίκη

Ένα 3χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από σκύλο ράτσας πιτ-μπουλ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο κηδεμόνας του σκύλου, ηλικίας 21 ετών, συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ αφού τού επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες το πρωί, επί της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι συνοδευόταν από τη γιαγιά του, ενώ ο 21 ετών άνδρας εκείνη την ώρα είχε βγάλει βόλτα το τετράποδο ζώο, κρατώντας το από το λουρί. Σύμφωνα με το ΑΠΕΕ-ΜΠΕ, τα τραύματα δεν αποδείχθηκαν σοβαρά και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλατεία Βικτωρίας και Άγιος Παντελεήμονας: Φόβος και εγκληματικότητα
Οδοιπορικό στη Βικτώρια και τον Άγιο Παντελεήμονα: «Εδώ είμαστε πολίτες τέταρτης κατηγορίας»

Ρεπορτάζ από την πλατεία Βικτωρίας και τον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί όπου η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια και οι προκαταλήψεις συνθέτουν την καθημερινότητα μιας γειτονιάς που ζητά να μην ξεχαστεί

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY