Κοινωνια

Δράμα: Η αρκούδα δεν άγγιξε τον ορειβάτη που έπεσε στον γκρεμό - Tο πόρισμα του ιατροδικαστή

Η επίσημη αιτίου θανάτου του 61χρονου

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δράμα: Η αρκούδα δεν άγγιξε τον ορειβάτη που έπεσε στον γκρεμό - Tο πόρισμα του ιατροδικαστή
Δράμα: Η αρκούδα δεν άγγιξε τον ορειβάτη που έπεσε στον γκρεμό - Tο πόρισμα του ιατροδικαστή

Δράμα: Η αρκούδα δεν άγγιξε τον ορειβάτη που έπεσε στον γκρεμό - Tο πόρισμα του ιατροδικαστή

Δεν υπάρχουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν επαφή της μεγαλόσωμης αρκούδας με τον 61χρονο ορειβάτη στη Δράμα, διαπίστωσε ότι ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προιστάμενος ιατροδικαστής Θράκης Νίκος Κιφνίδης ενημέρωσε τους αστυνομικούς που διενεργούν έρευνες για την υπόθεση θανάτου πως δεν εντόπισε κανένα εύρημα που να αποδεικνύει επαφή της αρκούδας με τον άτυχο Χρήστο.

Ως αιτία θανάτου καταγράφεται η πτώση από μεγάλο ύψος. Το θύμα είχε υποστεί κατάγματα σπονδυλικής στήλης και αυχένα, κατάγματα στα αριστερά πλευρά ενώ είχε απώλεια αίματος, περίπου 2,5 λίτρων. 

Ο άτυχος ορειβάτης, δεν έζησε ούτε δευτερόλεπτο μετά την πτώση μιας και τα τραύματα ήταν εξαιρετικά σοβαρά, ενώ η πτώση έγινε με την πλάτη. Πλέον οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν τις έρευνες  στη Δράμα υπό το πρίσμα των νέων εξελίξεων.

Δράμα: Βρέθηκε βίντεο με την αρκούδα στο κινητό του νεκρού ορειβάτη

Την περιγραφή για τα όσα δραματικά συνέβησαν έδωσε ο ορειβάτης που γλίτωσε από την επίθεση και όσα είπε φαίνεται πως επιβεβαιώνονται από τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του θύματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, το κινητό του άτυχου ορειβάτη μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια όπου εντοπίστηκε η καταγραφή που είχε κάνει σε βίντεο με την επίθεση της αρκούδας.

Σε αυτό το βίντεο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει καταγραφεί η αρκούδα, ακούγονται κάποιες συνομιλίες, μια αναστάτωση, ακούγεται να λέει ο ένας στον άλλο να ρίξει σπρέι, ακούγεται το σκυλί και στο τέλος ένα επιφώνημα.

Αποτέλεσμα της επίθεσης του άγριου ζώου ήταν ο έμπειρος ορειβάτης να πέσει στη χαράδρα και να χάσει τη ζωή του.

Σήμερα αναμένεται και η νεκροψία στη σορό του άτυχου ορειβάτη που θα καταδείξει από τι ακριβώς προήλθε ο θάνατός του, ενώ το απόγευμα φίλοι και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο »αντίο».

«Είμαι σε σοκ, θέλω χρόνο να συνέλθω - Να σταματήσουν οι θεωρίες»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον φίλο του ο Δημήτρης Κιορόγλου, ο δεύτερος ορειβάτης.

Στην ανάρτησή του ο κ. Κιορόγλου ζητά «σεβασμό στο πένθος της οικογένειας και της μνήμης του Χρήστου» και «να σταματήσουν οι θεωρίες».

Αδερφέ καλό παράδεισο. Θα παρακαλούσα άπαντες να σεβαστούν το πένθος τις οικογένειας και τη μνήμη του Χρήστου να...

Posted by Dimitrios Kioroglou on Tuesday, June 10, 2025

Αναλυτικά αναφέρει:

«Αδερφέ καλό παράδεισο. Θα παρακαλούσα άπαντες να σεβαστούν το πένθος τις οικογένειας και τη μνήμη του Χρήστου να σταματήσουν τις θεωρίες , χάθηκε ένας γιος ένας αδερφός ένας πατέρας ένας καθηγητής φυσικής αγωγής ένας φίλος ένας άνθρωπος που σεβόταν όλα όσα τον περιέβαλαν.
Προσωπικά είμαι ακόμη σε σόκ και θέλω τον χρόνο μου για να συνέλθω και να δώσω απαντήσεις σε αυτούς τους ειδήμονες και μη.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παλικάρια που προσέγγισαν το σημείο τις πτώσεις, μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδρομή,αυτούς που περίμεναν στην αρχή της διαδρομής αυτούς που ηγούνταν την όλη οργάνωση, ένιωσα την δοτικότητα απο όλους προς τον άγνωστο συνάνθρωπο μέσα από την καρδιά τους. Αυτή την Ελλάδα ονειρευόμαστε, σας ευχαριστώ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY