Κοινωνια

Λάρισα: Παππούδες αρνήθηκαν τη νοσηλεία της 2χρονης εγγονής τους στο νοσοκομείο

Επενέβη η αστυνομία - Το μετέφερε εκ νέου για περίθαλψη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάρισα: Αστυνομία επενέβη για να σώσει δίχρονο – Συνελήφθησαν οι παππούδες»
Λάρισα: Αστυνομία επενέβη για να σώσει δίχρονο – Συνελήφθησαν οι παππούδες» © EUROKINISSI - ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ

Λάρισα: Παππούδες αρνήθηκαν τη νοσηλεία της 2χρονης εγγονής τους στο νοσοκομείο

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή (8.06) στη Λάρισα, όταν ο παππούς και η γιαγιά ενός κοριτσιού δύο ετών το μετέφεραν το μεσημέρι στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Οι γονείς του παιδιού έλειπαν για δουλειές εκτός πόλης και το παιδάκι φρόντιζαν η 37χρονη γιαγιά και ο 42χρονος παππούς. Οι γιατροί αποφάσισαν πως το παιδί πρέπει να νοσηλευτεί, όμως οι παππούδες υπέγραψαν και πήραν το παιδί στο σπίτι, γύρω στις 7 το απόγευμα.

Τότε ήταν που επενέβη η αστυνομία. Αστυνομικοί που ενημερωθήκαν από το νοσοκομείο, το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 9 μ.μ. μετέβησαν στην οικία των παππούδων στη Λάρισα και παραλαμβάνοντας το δίχρονο κοριτσάκι το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει εισαγωγή στην Παιδιατρική Κλινική και να ακολουθηθεί θεραπεία.

Η αστυνομία συνέλαβε τον παππού και τη γιαγιά με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ωστόσο και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: onlarissa

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY