- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρέθυμνο: Το σημείωμα που άφησε ο 87χρονος πριν σκοτώσει τη σύζυγό του και αυτοκτονήσει
Ζητούσε συγγνώμη από την οικογένειά του
Ρέθυμνο: Όσα έγραφε ο 87χρονος στο σημείωμα προς τους οικείους του
Ένα σημείωμα προς την οικογένειά του άφησε ο 87χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν στο Ρέθυμνο και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο, έδωσε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με το Mega, o 87χρονος άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα δίπλα στο κρεβάτι της 85χρονης συζύγου του. Σε αυτό, ο ηλικιωμένος έγραφε ότι ήθελε να βοηθήσει τη γυναίκα του καθώς την αγαπούσε πάρα πολύ και δεν ήθελε να πονάει και να υποφέρει. Ευχαριστούσε το προσωπικό του νοσοκομείου Ρεθύμνου για όλα όσα έκαναν για τη σύζυγό του και ζητούσε συγγνώμη για ότι θα επακολουθούσε. Επίσης, ζητούσε συγγνώμη από την οικογένειά του.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Νίκος Μαλλιαρός, μίλησε στο creta24.gr, για τις δραματικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο, αδυνατώντας να πιστέψει και ο ίδιος πως ο 87χρονος προέβη σε αυτή την πράξη. «Περίπου στις 9 το πρωί, μία ασθενής μας η οποία είχε χειρουργηθεί το προηγούμενο διάστημα και νοσηλευόταν στη Χειρουργική Κλινική, πυροβολήθηκε δύο φορές από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και κατέληξε περίπου στις 12 το μεσημέρι», ανέφερε και συνέχισε: «Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι μια πολύ αγαπητή οικογένεια εδώ στην κοινωνία του Ρεθύμνου και ο σύζυγος συμπαραστεκόταν σε αυτό το βαρύ πρόβλημα υγείας της συζύγου του ένθερμα». Σύμφωνα με τον κ. Μαλλιαρό ο 87χρονος βρισκόταν συνεχώς στο πλάι της συζύγου του και την περιποιούνταν. «Ακόμα και αυτοί που δεν τους ήξεραν το έβλεπαν», είπε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ζωή του ήταν σαν ένα σκοτεινό, αργό ζεϊμπέκικο - το «Μακρύ ζεϊμπέκικο για τον Νίκο»
Αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα
Προηγήθηκε κατολίσθηση κατά τη διάρκεια εργασιών σε οδικό έργο
Ο Reda Alkhodary είναι 32 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια
Προφυλακιστέος ο 43χρονος της Άμεσης Δράσης για την επικίνδυνη οδήγηση που στοίχισε τη ζωή σε 63χρονο
Τι ζήτησε από το δικαστήριο η πλευρά του συντρόφου της μητέρας
Βρισκόταν παράνομα στη χώρα
«Είχε αφιερώσει τη ζωή του στη φύση και την προσφορά»
Το Δικαστήριο την έκρινε ένοχη για υπόθαλψη εγκληματία
Πόσος χρόνος απαιτείται για να αντιμετωπιστεί η βλάβη στον υποθαλάσσιο αγωγό
Η περιπέτεια της ανήλικης έληξε εχθές Δευτέρα
Ο 50χρονος τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταγγελθεί για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
Στο εδώλειο η μητέρα του και ο σύντροφός της
Σοβαρή η κατάσταση του ενός από τους τραυματίες
Tι αναφέρει ο οργανισμός σε ανακοίνωση του
Υποστήριξε ότι βρίσκεται στα Χανιά γιατί αγαπά την περιοχή
Άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου έξω από σούπερ μάρκετ
Ο παρουσιαστής κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της γυναίκας που κατασπαράχθηκε από άγρια σκυλιά συνεχίζει τις διακοπές του...
Ο έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά
Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.