Χαλκίδα: Μαθητές έφτιαξαν προφίλ ανήλικης στα social media για να παγιδεύσουν «ύποπτο» καθηγητή
Βίντεο ντοκουμέντο από τη συνάντηση των νεαρών με τον καθηγητή
Χαλκίδα: Μαθητές έφτιαξαν προφίλ ανήλικης στα social media για να παγιδεύσουν «ύποπτο» καθηγητή
Μία ομάδα μαθητών στη Χαλκίδα έφτιαξε ψεύτικο προφίλ στα social media μέσω ΑΙ και παρουσιάστηκε ως μαθήτρια 17 χρόνων για να παγιδεύσει έναν καθηγητή.
Οι μαθητές προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση καθώς υποψιάστηκαν ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής σχολείου στη Χαλκίδα, είχε ύποπτη και φιλική συμπεριφορά σε μαθήτριες του. Τότε οι μαθητές, με τη χρήση του ΑΙ, εμπλούτισαν το ψεύτικο προφίλ στα social media με φωτογραφίες και πληροφορίες για μία 17χρονη μαθήτρια και ξεκίνησαν να του στέλνουν μηνύματα.
Αφού ακολούθησαν λίγες ημέρες επικοινωνίας, οι μαθητές, πάντα πίσω από το προφίλ της 17χρονης, του έστειλαν γυμνές φωτογραφίες, στις οποίες ο καθηγητής απάντησε αναλόγως. Στη συνέχεια, «17χρονη» και καθηγητής έκλεισαν ραντεβού στα δικαστήρια της Χαλκίδας.
Η συνάντηση με τον καθηγητή στη Χαλκίδα
Φτάνοντας στο σημείο όμως ο καθηγητής, είδε μπροστά του τους μαθητές. Σε βίντεο ντοκουμέντο που βγήκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η συνάντησή τους. Στα καρέ μάλιστα ακούγεται ο ένας από τους μαθητές να λέει με έντονο ύφος στον καθηγητή να μην τολμήσει να βγει ξανά ραντεβού με ανήλικη.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:
«Στα παντελόνια που φοράς, δεν θα ξαναβγείς ποτέ με 17χρονη. Μπέσα στο λέω. Το κατάλαβες;», ακούγεται να λέει ο ένας ο μαθητής. Στη συνέχεια η παρέα ανήλικων, τον ξυλοκόπησαν άγρια.
Η απάντηση του καθηγητή και των δικηγόρων του
Για το άγριο περιστατικό μίλησε και ο δικηγόρος του καθηγητή ο οποίος τόνισε πως ο άνδρας δεν κατηγορείται για τίποτα και δεν του έχει γίνει μήνυση.
Σε άλλο σημείο ξεκαθάρισε πως η «17χρονη» του παρουσιάστηκε ως 20χρονη η οποία μάλιστα σπουδάζει και αισθητική. «Δεν έχει βρεθεί ξανά με ανήλικη ο καθηγητής. Δεν ήξερε πως ήταν 17χρονη. Ποτέ στους διαλόγους δεν αναφέρθηκε η λέξη “μαθήτρια”. Του παρουσιάστηκε ως 20χρονη η οποία κάνει περιποίηση νυχιών και σπουδάζει αισθητική. Ο καθηγητής δεν κατηγορείται για κάτι. Αυτός τους μήνυσε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για τους σκύλους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Άγνωστος προειδοποίησε για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού
Από την ταυτοποίηση προέκυψε ότι δεν έχει καν δίπλωμα
Τα νέα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές
Ο πατέρας του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ
Και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες
Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών μετά την πτώση σε χαράδρα στα 2.000 μέτρα
«Δεν ήρθαμε στην Ελλάδα να κρυφτούμε»
Οι πρώτες πληροφορίες
Προσέκρουσε σε στηθαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα
Οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν κοινές κλήσεις
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για τον πολιτισμό μας να μην βρίσκουμε άτομα άξια να τους προσηλωθούμε και να ζήσουμε το χειμώνα όπως πραγματικά είναι: μια ευκαιρία στην εγγύτητα.
Οι νέες αποκαλύψεις και οι έρευνες των Αρχών
«Αν δεν το έκανα εγώ, θα το έκανε εκείνος» - Πώς περιγράφει τις στιγμές πριν τη δολοφονία ο δράστης
Θύτης και θύμα είχαν συχνούς διαπληκτισμούς στο μικρό ορεινό χωριό
Η πρόσβαση στο σημείο είναι εξαιρετικά δύσκολη
Απειλήθηκαν δεξαμενές πετρελαιοπηγών - Ήχησε το 112
Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία - Φόβοι για βεντέτα
Η ιστορία της Μαρίας από τη σειρά της ΕΡΤ και η περίπτωση της 16χρονης που έφυγε από το σπίτι της στην Πάτρα
Οι Αρχές εξετάζουν κάθε βήμα της 16χρονης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.