Κοινωνια

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού εμβρύου - Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο εισαγγελέας διέταξε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνει ιατροδικαστική εξέταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού εμβρύου - Τι είπε στους αστυνομικούς
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Εντοπίστηκε από την Αστυνομία η 30χρονη γυναίκα, που φέρεται να απέβαλλε το τεσσάρων μηνών έμβρυό της και το άφησε δίπλα από κάδο σε περιοχή του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη

Ένα έμβρυο μήκους 12 εκατοστών που είχε μαζί και τον πλακούντα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (16.5) πίσω από καντίνα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως πρόκειται για πρόωρη γέννα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού εμβρύου στην περιοχή Χαριλάου και ο εισαγγελέας διέταξε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες όπως αναφέρει το Voria η 30χρονη είπε στους αστυνομικούς πως βρισκόταν σε γλέντι γάμου σε κοντινή απόσταση από την καντίνα, όταν ένιωσε αδιαθεσία και εξήλθε του κέντρου.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, στη συνέχεια πήγε από την πίσω πλευρά της καντίνας όπου διαπίστωσε πως αιμορραγούσε αλλά υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε ότι απέβαλε.

Ειδικότερα, γύρω στις 7.30, η ιδιοκτήτρια βγήκε να πετάξει σκουπίδια στον κάδο πίσω από την καντίνα, όταν εντόπισε νεκρό έμβρυο και ίχνη από πλακούντα στην άσφαλτο. Η καντίνα βρίσκεται στην περιοχή της Ανθούπολης, κοντά στο ΤΙΤΑΝ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY