- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θρίλερ στο Ελληνικό: «Η κόρη δεχόταν απειλές για την περιουσία - Βλέπαμε ύποπτα άτομα»
«Χωρίς να φταίω με βγάζουν δολοφόνο» λέει η οικιακή βοηθός
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους θανάτους τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου στο Ελληνικό
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους θανάτους τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου στο Ελληνικό, όπου, μέσα σε 13 μέρες πέθαναν η μητέρα Κατερίνας Σιδηροπούλου, η κόρης Βέρα και ο γιος Μιχάλης.
Μητέρα, κόρη και γιος κατέληξαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με την υπόθεση στο Ελληνικό να παίρνει άλλη τροπή μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τον μυστηριώδη ρόλο που ίσως διαδραμάτισε μια οικιακή βοηθός.
Γείτονες της οικογένειας θεωρούν πως η κόρη είχε πέσει θύμα σπείρας καθώς όπως λένε στο Mega, έβλεπαν ύποπτες κινήσεις και άτομα να στέκονται κάτω από το σπίτι να παρακολουθούν και να αφαιρούν αντικείμενα από το σπίτι όταν πλέον τα μέλη της οικογένειας είχαν φύγει από τη ζωή.
«Η Βέρα 78χρονη κόρη μου έλεγε ότι κάποιος την παρακολουθεί, ότι θα την σκοτώσει για τα λεφτά. Την παρακολουθούσε μια γυναίκα», αναφέρει χαρακτηριστικά γειτόνισσα λέγοντας ότι ήξερε μόνο την κόρη της οικογένειας καθώς η γιαγιά ήταν άρρωστη».
Οικιακή βοηθός: «Χωρίς να φταίω με βγάζουν δολοφόνο»
Το κεντρικό πρόσωπο στη μυστηριώδη υπόθεση μίλησε στο Live News. Η οικιακή βοηθός, λίγο πριν καταθέσει στο Ανθρωποκτονιών για τους 3 θανάτους μέσα σε μόλις 13 ημέρες, περιγράφει τα γεγονότα από τη δική της οπτική γωνία και επιχειρεί να δώσει απαντήσεις, σε μια σειρά από ερωτήματα, που γεννήθηκαν.
«Χωρίς να φταίω θα βρω τον μπελά μου. Τώρα δείχνουν στην τηλεόραση σαν να φταίω εγώ, γιατί πράγμα; Εγώ δουλεύω και σε ξενοδοχείο καμαριέρα, τι πράγμα είναι αυτό;.
»Γιατί τώρα δεν λένε όταν χθες, προχθές, πήγα στην αστυνομία να παραδώσω τα κλειδιά και κανένας δεν τα παίρνει; Γιατί δεν το λένε αυτό; Έχω πάρει 10 φορές τηλέφωνο».
Ένα άλλο ερώτημα που καλείται να απαντήσει στους αστυνομικούς, είναι γιατί έπλυνε τα σεντόνια αμέσως μετά τον θάνατο των τριών μελών της οικογένειας που πρόσεχε.
«Και τώρα με κατηγορούν εμένα. Πρέπει να κάνω καταγγελίες χωρίς λεφτά. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Η κυρία Βέρα όταν μπήκε στο νοσοκομείο, που την πήραν από το σπίτι με κάτι παπλώματα, μου είπε να τα πλύνεις. Τα έχω πλύνει και είναι απ’ έξω κι όταν τα έδειχναν πήγα και τα μάζεψα, αυτό ήταν. Δύο φορές έχω πάει, έχω πάει τα δικά της, δικά μου πράγματα που είχα και μάζεψα και τα ρούχα. Δεν έχω πάρει τίποτα από εκεί, εδώ είναι το σπίτι που μένω»
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανάγκαζαν κορίτσια να χαράζουν τα ονόματά τους στο σώμα τους
Μαραθώνια η διαδικασία των απολογιών
«Έστηνε σκηνικά θανάτου, παρουσίαζε τον εαυτό της ως σωτήρα των θυμάτων και όχι ως εκτελεστή αυτών»
Φιλοζωικές οργανώσεις τον έχουν επικηρύξει
Στρατολογούσαν γυναίκες από τη Λατινική Αμερική και τις εκβίαζαν
Την Τρίτη η απολογία του ενοικιαστή για υπόθεση ναρκωτικών
Ο ανήλικος μαζί με συνεργό του ακινητοποίησαν το θύμα - Στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά και γκλοπ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης
Στα δικαστήρια 4 από τους 7 συλληφθέντες της οργάνωσης - Είχε 86.000 πελάτες και κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε την υπόθεση ξυλοδαρμού του νεαρού έξω από το σπίτι του
Οι Αρχές εξετάζουν τα ευρήματα από το σπίτι της 45χρονης - Τα σενάρια εγκληματικής ενέργειας
Επίθεση δέχτηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία μετά την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας
Οικονομικές διαφορές εξετάζουν οι Αρχές ως κίνητρο
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ο 71χρονος
Είναι το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση;
Η πυρκαγιά έκαψε συνολικά 22 στρέμματα δασικής έκτασης
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε από ναυαγοσώστες
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η οικογένεια του παιδιού
Το χρονικό της υπόθεσης το 2023
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.