Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Οι αστυνομικοί βρήκαν τον πατέρα δίπλα στο πτώμα του γιου του
Τον σκότωσε με μαχαίρι πάνω σε καβγά
Νέα Σμύρνη: Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς έγινε το έγκλημα - Συνελήφθη ο 71χρονος για τη δολοφονία του 45χρονου γιου του
Ο σκοτεινός κόσμος των ναρκωτικών και οι τραγικές συνέπειες της χρήσης ουσιών κρύβονται πίσω από το φονικό που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (11.5) το πρωί στη Νέα Σμύρνη με δράστη έναν 71χρονο άνδρα και θύμα τον 45χρονο γιο του.
Το θύμα είχε μπλέξει εδώ και χρόνια με τα ναρκωτικά. Οι γονείς του έδιναν μάχη για να τον απαγκιστρώσουν από τις καταστροφικές συνέπειες των ουσιών. Το πρόγραμμα απεξάρτησης που είχε παρακολουθήσει πρόσφατα, δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν οι οικείοι του 45χρονου, ο οποίος κύλισε ξανά. Οι διαμάχες στο σπίτι της Νέας Σμύρνης εξαιτίας της χρήσης ήταν συχνές, όμως ο 45χρονος δεν μπορούσε να αποτραβηχτεί.
Νέα Σμύρνη: Ο καβγάς που κατέληξε σε έγκλημα
Νωρίτερα σήμερα το πρωί στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου της οδού Αδάνων, ο καβγάς που είχαν για άλλη μια φορά πατέρας και γιος πήρε άλλη τροπή, αφού ο 71χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και σκότωσε τον γιο του. Οι φωνές τους ξεσήκωσαν την πολυκατοικία και το «100» ενημερώθηκε για την έντονη διαμάχη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 71χρονο να στέκεται δίπλα στη σορό του 45χρονου γιου του.
Οι γονείς του 45χρονου ανέφεραν στους αστυνομικούς πως πάλευαν επί χρόνια προκειμένου ο γιος τους να σταματήσει τη χρήση ουσιών. Η μητέρα του 45χρονου, που είναι ανώτατη υπάλληλος σε υπουργείο έχει υποστεί σοκ, μη μπορώντας να διαχειριστεί τόσο την απώλεια του παιδιού της, όσο και το γεγονός πως δράστης της δολοφονίας είναι ο σύζυγος της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.