Κοινωνια

Ισχυρή έκρηξη έξω από πάρκινγκ πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη - Νεκρή μία 38χρονη

Γνωστή στις Αρχές η γυναίκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
© Eurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος

Ισχυρή έκρηξη έξω από πάρκινγκ πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη - Νεκρή μία 38χρονη -  Γνωστή στις Αρχές η γυναίκα

Νεκρή είναι μία 37χρονη γυναίκα μετά από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στη Θεσσαλονίκη έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Πλάτωνος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε έξω από υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας, κάτω από υποκατάστημα τράπεζας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 6 το πρωί τραυματίζοντας σοβαρά τη γυναίκα.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ όπου εντόπισε την γυναίκα ακρωτηριασμένη στο χέρι και σοβαρότατα τραυματισμένη. Στη γυναίκα έγινε ΚΑΡΠΑ και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Eξετάζεται αν η γυναίκα ήταν περαστική ή σχετιζόταν με το περιστατικό

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη, ενώ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως εξετάζεται αν η γυναίκα ήταν περαστική ή σχετιζόταν με το περιστατικό, καθώς κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και η περιοχή έχει αποκλειστεί. Σκύλοι τις αστυνομίας κάνουν αυτοψία στο σημείο. Από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε γειτονικά καταστήματα και σε αυτοκίνητα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY