- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοβαρά εγκαύματα για τον 3χρονο μετά από φωτιά σε σπίτι της Κεφαλονιάς
Το αγοράκι δίνει μάχη σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου
Διπλό θερμικό έγκαυμα υπέστη ο 3χρονος από τη φωτιά σε σπίτι της Κεφαλονιάς - Δίνει μάχη στη ΜΕΘ
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 3χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στο Αργοστόλι.
Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης και άμεσα έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική, απεγκλωβίζοντας τον 3χρονο και τον 4χρονο αδερφό του, καθώς επίσης και τον 71χρονο παππού τους.
Οι τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όμως η κατάσταση του 3 ετών αγοριού είναι πολύ σοβαρή και αμέσως στήθηκε αερογέφυρα σωτηρίας από την Κεφαλονιά στην Πάτρα. Το αγοράκι έχει υποστεί διπλό θερμικό έγκαυμα στα πνευμόνια του, σύμφωνα με το MEGA.
«Ήρθε χτες με C130 σηκώσανε από εκεί από την Κεφαλλονιά και το φέρανε. Πήγαμε και το παραλάβανε με ειδική μονάδα και βρίσκεται διασωληνωμένο σε πολύ βαριά κατάσταση», είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.
«Εγώ είχα κατέβει Πάτρα για κάτι δουλειές. Ήταν (στο σπίτι) η γιαγιά, ο παππούς και η μάνα μου. Πήρε ο πίνακας κι όλη η φωτιά μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Το μεσαίο μου παιδί με την γιαγιά μου τρέξανε και τον έβγαλε τον έναν έξω. Προσπαθούσε να μπει να πάρει τον άλλο αλλά δεν την αφήνανε, τον παππού μου τον πήραν αναίσθητο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Φωνάζανε ότι είναι ένα άλλο παιδί μέσα, μπήκε ένας πυροσβέστης και το έβγαλε έξω το παιδί. Έκλαιγε και μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο είχε χάσει τις αισθήσεις του», είπε η μητέρα του παιδιού στο MEGA.
«Ήμουν στην κουζίνα κι άκουσα σαν κάτι να καίγεται. Λέω στον μικρό: μάτια μου για να δούμε ο παππούς τι έπαθε;. Και μου λέει: γιαγιά, γιαγιά καίγεται. Άνοιξα την πόρτα την κεντρική, πέταξα το παιδί έξω και πήγα για το άλλο, αλλά με τραβήξανε πυροσβέστες και δε με αφήναν να μπω μέσα για να πάρω το παιδάκι μου», είπε η γιαγιά του 3χρονου.
«Βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι είναι σοβαρά. Δεν είναι καμένος απ’ έξω, είναι στα πνευμόνια του και ο λαιμός του, έχει εισπνεύσει πάρα πολύ καπνό και τώρα είναι κρίσιμες οι ώρες», συμπλήρωσε η μητέρα του παιδιού.
Ο 4χρονος αδελφός του αλλά και ο παππούς τους μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγος στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 45χρονης
Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε εναντίον δυνάμεων της αστυνομίας
Ανάγκαζαν κορίτσια να χαράζουν τα ονόματά τους στο σώμα τους
Μαραθώνια η διαδικασία των απολογιών
«Έστηνε σκηνικά θανάτου, παρουσίαζε τον εαυτό της ως σωτήρα των θυμάτων και όχι ως εκτελεστή αυτών»
Φιλοζωικές οργανώσεις τον έχουν επικηρύξει
Στρατολογούσαν γυναίκες από τη Λατινική Αμερική και τις εκβίαζαν
Την Τρίτη η απολογία του ενοικιαστή για υπόθεση ναρκωτικών
Ο ανήλικος μαζί με συνεργό του ακινητοποίησαν το θύμα - Στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά και γκλοπ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης
Στα δικαστήρια 4 από τους 7 συλληφθέντες της οργάνωσης - Είχε 86.000 πελάτες και κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε την υπόθεση ξυλοδαρμού του νεαρού έξω από το σπίτι του
Οι Αρχές εξετάζουν τα ευρήματα από το σπίτι της 45χρονης - Τα σενάρια εγκληματικής ενέργειας
Επίθεση δέχτηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία μετά την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας
Οικονομικές διαφορές εξετάζουν οι Αρχές ως κίνητρο
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ο 71χρονος
Είναι το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση;
Η πυρκαγιά έκαψε συνολικά 22 στρέμματα δασικής έκτασης
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε από ναυαγοσώστες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.