- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξελίξεις στην Πάτρα: Συνελήφθησαν 5 μαθητές για τον τραυματισμό του 13χρονου - Bullying καταγγέλλουν οι γονείς του
Δικογραφία σε βάρος καθηγητών
Εξελίξεις στην Πάτρα: Συνελήφθησαν 5 μαθητές για τον τραυματισμό του 13χρονου - Bulliying καταγγέλουν οι γονείς του
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραυματισμού του 13χρονου μαθητή, σε γυμνάσιο της Πάτρας.
Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Πατρών προχώρησε στη σύλληψη πέντε 14χρονων μαθητών και στην ταυτοποίηση ενός ακόμη, για τον τραυματισμό του παιδιού.
Η εισαγγελία έχει αναλάβει την εποπτεία της έρευνας και απέδωσε την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε ανήμπορο να αντιδράσει άτομο. Παράλληλα, από «κόσκινο» θα περάσουν και οι καθηγητές που όφειλαν να επιτηρούν τους μαθητές στο προαύλιο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος καθώς δόθηκε εντολή για σχετική έρευνα, με σχηματισμό δικογραφίας στην περίπτωση αυτή για σωματική βλάβη από αμέλεια. Οι πέντε μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι μιας και πρόκειται για ανήλικους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται κατηγορηματικά στην κατάθεσή τους ότι είχαν σκοπό να τραυματίσουν τον 13χρονο, προσθέτοντας πως συμμετείχε στο παιχνίδι - πρόκληση με τη θέλησή του.
Για bullying κάνει λόγο ο πατέρας του 13χρονου
Την υπόθεση χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή το έμπειρο Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Πατρών, σε συνεργασία με τον αρμόδιο εισαγγελέα. Το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού ισχυρίζεται ο μαθητής δεν έπαιζε με τα υπόλοιπα το επικίνδυνο παιχνίδι, αλλά οι συμμαθητές του τον έπιασαν και τον πέταξαν στο αέρα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο πατέρας του 13χρονου προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης. Δεδομένου ότι, όπως υποστηρίζει η οικογένεια, είχε και στο πρόσφατο παρελθόν πέσει θύμα bullying.
Τη νέα αυτή εξέλιξη στην υπόθεση επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» λέγοντας ότι ερευνάται το παιδί να συμμετείχε στο challenge αλλά χωρίς τη θέλησή του με αποτέλεσμα και τον τραυματισμό του.
Δεν διατρέχει κίνδυνο ο 13χρονος
Μεταφέρθηκε και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου αφού υπεβλήθη σε αξονική εγκεφάλου διαπιστώθηκε πως δεν είχε κάποιο εσωτερικό αιμάτωμα ώστε να κριθεί αναγκαία χειρουργική επέμβαση.
Την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία κι αν όλα πάνε καλά, κάτι για το οποίο αισιοδοξούν οι ιατροί του Καραμανδανείου, το παιδί θα πάρει εξιτήριο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανάγκαζαν κορίτσια να χαράζουν τα ονόματά τους στο σώμα τους
Μαραθώνια η διαδικασία των απολογιών
«Έστηνε σκηνικά θανάτου, παρουσίαζε τον εαυτό της ως σωτήρα των θυμάτων και όχι ως εκτελεστή αυτών»
Φιλοζωικές οργανώσεις τον έχουν επικηρύξει
Στρατολογούσαν γυναίκες από τη Λατινική Αμερική και τις εκβίαζαν
Την Τρίτη η απολογία του ενοικιαστή για υπόθεση ναρκωτικών
Ο ανήλικος μαζί με συνεργό του ακινητοποίησαν το θύμα - Στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά και γκλοπ
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης
Στα δικαστήρια 4 από τους 7 συλληφθέντες της οργάνωσης - Είχε 86.000 πελάτες και κέρδη άνω των 7 εκατ. ευρώ
Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε την υπόθεση ξυλοδαρμού του νεαρού έξω από το σπίτι του
Οι Αρχές εξετάζουν τα ευρήματα από το σπίτι της 45χρονης - Τα σενάρια εγκληματικής ενέργειας
Επίθεση δέχτηκαν τα τηλεοπτικά συνεργεία μετά την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας
Οικονομικές διαφορές εξετάζουν οι Αρχές ως κίνητρο
Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ο 71χρονος
Είναι το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση;
Η πυρκαγιά έκαψε συνολικά 22 στρέμματα δασικής έκτασης
Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε από ναυαγοσώστες
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η οικογένεια του παιδιού
Το χρονικό της υπόθεσης το 2023
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.