Εξαφάνιση 46χρονης στην Ηλιούπολη: Το ραντεβού για δουλειά και το τελευταίο στίγμα του κινητού της
Τι υποστηρίζει ο σύζυγός της
Εξαφάνιση 46χρονης στην Ηλιούπολη: Το ραντεβού για δουλειά και το τελευταίο στίγμα του κινητού της - Τι υποστηρίζει ο σύζυγός της
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 46χρονης από την Ηλιούπολη. Ο σύζυγός της σε δηλώσεις του στο Star υποστήριξε ότι η 46χρονη είχε το μεσημέρι της Πέμπτης (3.4) ραντεβού για δουλειά.
Ο σύζυγος της 46χρονης υποστήριξε ότι την ημέρα της εξαφάνισής της τον ενημέρωσε τηλεφωνικά για το συγκεκριμένο ραντεβού που είχε στις 12:30 σε μια εταιρεία καθαριότητας που έχει έδρα κοντά στο Μετρό της Ηλιούπολης. Η τελευταία επικοινωνία που είχε δια ζώσης ήταν στις 10:30 το πρωί με τη μητέρα της, την οποία επίσης ενημέρωσε για το ραντεβού. Γύρω στις 14:15 εκείνος της έστειλε ένα γραπτό μήνυμα και τη ρωτούσε αν μπορούσε να μιλήσει.
Το μήνυμα και το στίγμα του κινητού της 46χρονης
«Σε αυτό το μήνυμα, που απάντησε μετά από πέντε λεπτά, γράφοντάς μου ότι θα με πάρει στις 16:00. Δεν παραξενεύτηκα, υπέθεσε ότι θα την είχαν πάρει για να κάνει κάποιο δοκιμαστικό. Στις 16:00 δε μου τηλεφώνησε, δεν ανησύχησα και στις 17:00 της τηλεφώνησα και δεν απαντούσε, ενώ κάποια στιγμή το τηλέφωνό της έδειχνε να είναι κλειστό. Έφυγα από τη δουλειά, πήγα στο σπίτι, πήγα στους γονείς της και όταν δεν τη βρήκαν πήγα στην αστυνομία και ανέφερα την εξαφάνισή της», είπε ο σύζυγος της 46χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή, το τελευταίο στίγμα του κινητού της εντοπίζεται στις 15:00 στο Καβούρι. «Εκ των υστέρων μου φαίνεται πολύ περίεργο που μου είπε ότι θα μου τηλεφωνούσε στις 16:00 γιατί η κόρη μας η μεγάλη είχε μια αθλητική δραστηριότητα στην οποία θα την πήγαινε, οπότε αν δεν προλάβαινε θα μου έλεγε να την πάω εγώ. Φοβάμαι μήπως απάντησε κάποιος άλλος στο μήνυμα που μου έστειλε», συνέχισε ο σύζυγος της γυναίκας.
O σύζυγος της 46χρονης έκανε δηλώσεις και στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.