- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μπροστά στο παιδί της για μια θέση πάρκινγκ
Ο πατέρας του θύματος προσπάθησε να επέμβει, αλλά έπεσε και εκείνος θύμα ξυλοδαρμού
Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε γυναίκα μπροστά στο παιδί της για μια θέση πάρκινγκ
Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε και χτύπησε άγρια μία γειτόνισσά του για μία θέση πάρκινγκ.
Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, ακούγονται τα ουρλιαχτά της γυναίκας ενώ έχει καταγραφεί και το παιδάκι της που παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα σοκαρισμένο.
Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο γείτονας της πετούσε διάφορα αντικείμενα, από καρέκλες μέχρι και γυάλινο τραπέζι.
Ο πατέρας του θύματος άκουσε τις φωνές και κατέβηκε να ζητήσει τον λόγο, αλλά έπεσε και εκείνος θύμα ξυλοδαρμού από τον άνδρα. Τόσο η άτυχη γυναίκα όσο και ο πατέρας της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τα χτυπήματα.
Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού περιέγραψε στην κάμερα του ΣΚΑΪ τα όσα βίωσε εκείνη την ημέρα.
«Φτάσαμε 21 του μηνός (Μαρτίου) Παρασκευή ώρα 21:10το βράδυ γυρνώντας από μία πάρα πολύ κουραστική ημέρα με το ανήλικο παιδί μου, να θέλω να παρκάρω στη θέση πάρκινγκ που είναι μπροστά στην είσοδό μου για να κατεβάσω τα ψώνια τα οποία είχα κάνει, του ζήτησα το λόγο γιατί το έχει εδώ παρκαρισμένο μου είπε ότι έτσι θέλει, μετά μου επιτέθηκε με τόνο στη φωνή του "είναι δικό μου" σε κατάσταση μέθης και άρχισε να μου πετάει 2 καρέκλες πλαστικές τις οποίες με χτύπησε με αυτές τις καρέκλες, μετά ένα τραπέζι ξύλινο το οποίο είχε γυάλινο τζάμι, το οποίο με έκοψε κιόλας στο πόδι και έχω ράμματα. Μπροστά στο ανήλικο παιδί μου το οποίο έκλαιγε και φώναζε με λυγμούς "άσε τη μαμά μου". Αυτό δεν υπολόγιζε τίποτα, ούτε καν το παιδί μου, ούτε τα παιδιά του τα ίδια, τα οποία φώναζαν και αυτά. Πήγα στο τμήμα, οδηγηθήκαμε όλοι μαζί στο νοσοκομείο, οι οποίοι κάναμε ράμματα. Ο εισαγγελέας αντί να τον κρατήσει μετά από μία τέτοια επίθεση που έγινε τον άφησε ελεύθερο, δεν τον κράτησε καθόλου, ούτε τον οδήγησε στο αυτόφωρο. Εγώ όμως μετά από όλο αυτό ήμουν τρομοκρατημένη και φοβάμαι», διηγήθηκε η γυναίκα.
Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ με τη μαρτυρία του θύματος:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτή την ώρα καταθέτει και η σύζυγός του
Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής
Έρευνες και στο ιατρείο στο Κολωνάκι
Εξιτήριο έλαβαν το απόγευμα η 50χρονη και η 17χρονη
Στην κλινική αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων και του «ελληνικού FBI»
Η αντίδραση της Ασημίνας Παπαθεοδώρου έξω από την Ευελπίδων
Σε πολυετείς καθείρξεις καταδικάστηκαν οι κατηγορούμενοι
Σε «τέταρτο πρόσωπο» αποδίδουν τις ευθύνες οι γονείς
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του
Θα υποβληθεί σε χειρουργείο - Η κατάσταση των άλλων τριών τραυματιών
Πώς έγινε συνέβη το ατύχημα
Στο κάδρο λογιστές και φοροτεχνικοί
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε το παιδί για την παροχή πρώτων βοηθειών
Συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Η αναφορά σε φερόμενο περιστατικό σε συνάντηση συγγενών θυμάτων
«Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο και δεν βοήθησαν καν να εντοπιστεί η σορός»
Πόσο καιρό εκτιμάται ότι βρίσκονταν στο σημείο
Τι προβλέπεται για την κυκλοφορία τους στους δρόμους
Η αναφορά στον αυτόπτη μάρτυρα
Συναγερμός τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.