- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυνηγός για Βασίλη Καλογήρου: Περάσαμε από εκεί πενήντα χιλιάδες φορές, δεν υπήρχε κανείς
«Αν δεν τον βλέπαμε εμείς θα τον έβρισκαν τα σκυλιά»
Βασίλης Καλογήρου: H μαρτυρία κυνηγού της περιοχής - «Περάσαμε από εκεί πενήντα χιλιάδες φορές, δεν υπήρχε κανείς»
Τη βεβαιότητά του πώς μέχρι και τις αρχές Φεβρουαρίου δεν υπήρχε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στο σημείο που εντοπίστηκε στον Τύρναβο, εξέφρασε κυνηγός της ευρύτερης περιοχής.
Μμιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κυνηγός που γνωρίζει καλά την περιοχή, αφού συνηθίζει να κυνηγά εκεί με τους φίλους του και τα σκυλιά του, δήλωσε ότι δεν υπήρχε πτώμα στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου, 49 ημέρες μετά την εξαφάνισή του.
«Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου που τελείωσε η κυνηγετική περίοδος και κυνηγούσαμε εμείς στην περιοχή δεν υπήρχε πτώμα. Ακόμα κι αν δεν το βλέπαμε εμείς, τα τέσσερα άτομα που πάμε για κυνήγι, θα το έβρισκαν τα σκυλιά μας, έχουμε 15 σκυλιά», είπε και συνέχισε: «Τέλος Ιανουαρίου που πήγαμε και πάλι βόλτα με τα σκυλιά, επίσης, δεν υπήρχε τίποτα. Αρχές Φλεβάρη. Περάσαμε από το σημείο τόσες μέρες πάρα πολλές φορές και δεν είδαμε τίποτα. Τα σκυλιά θα είχαν βρει το πτώμα σίγουρα. Κάποιος τον τοποθέτησε εκεί».
«Εκεί πάει μόνο όποιος ξέρει καλά την περιοχή»
Από την πλευρά του ο κοινοτάρχης της περιοχής, Δημήτρης Ρίζος, σημείωσε πως το σημείο είναι ανοιχτό και έχει αρκετή κίνηση, όχι μόνο από κυνηγούς, αλλά και από αγρότες που πάνε στα κτήματά τους και κτηνοτρόφους.
«Στο πίσω μέρος από το σημείο που βρέθηκε η σορός υπάρχουν οι γεωτρήσεις της ΔΕΗΑΛ, υπάρχει κίνηση στην περιοχή, είναι δύσκολο να ήταν τόσες μέρες εκεί και να μην τον είχε δει κανείς», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Τρίτης (18.02) ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 39χορνου και με βάση τα ευρήματα φαίνεται πως ο θάνατος τουεπήλθε λίγες ημέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες από τη σορό του Βασίλη Καλογήρου που σημειωτέον, είναι σε προχωρημένη σήψη πράγμα που δυσχεραίνει το έργο των ιατροδικαστών, ελήφθησαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να προχωρήσει γρηγορότερα η διερεύνηση των αιτίων του θανάτου του. Έτσι, παραμένουν ανοιχτές και οι τρεις εκδοχές ως αιτίας θανάτου: Δηλαδή παραμένει ανοιχτή η εκδοχή του δυστυχήματος, της αυτοκτονίας, αλλά και αυτή της εγκληματικής ενέργειας αλλά μόνον με ασφυκτικό θάνατο ή στραγγαλισμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σώθηκε χάρη στους διασώστες του ΕΚΑΒ
Όσα κάποτε αποτελούσαν απλά «χόμπι» ασκούνται πια ολοένα και περισσότερο σε επίπεδο ημι-επαγγελματικό, τόσο ώστε η έκθεσή τους στα social να έχει κάποια αξία σε σχέση με τον ανταγωνισμό
Χώσου πιο βαθιά. Ψάξε καλύτερα. Υπάρχει σίγουρα κι άλλος πάτος κάτω απ’ τον πάτο του πάτου μας. Μάλλον.
Πού θα αναρτηθεί η λίστα με τους τελικούς δικαιούχους
ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 2.628 θέσεις ΤΕ σε φορείς του Δημοσίου χωρίς παράβολο συμμετοχής
Η ομοσπονδία περιγράφει μια πραγματικότητα που επιβαρύνει ολοένα και περισσότερο τη λειτουργία των σχολείων
Επιστολή - καταγγελία από γονείς για το περιστατικό
Φέρονται να εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες
Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού
«Ένα από αυτά ανέβηκε και κατέβηκε μέσα σε λίγα λεπτά»
Πόσο είναι το πρόστιμο αν δεν δηλώσεις τον καθαρισμό του οικοπέδου
Ποιοι το παίρνουν ολόκληρο, τι ισχύει με τις εξετάσεις
Ζημιές σε σπίτια και υποδομές
«Όλα τους τα ταξιδιωτικά έγγραφα είναι έτοιμα και επικαιροποιημένα κι όμως βρίσκονται ακόμα εκεί»
Η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη
Αρχικά είχε χειρουργηθεί για σκωληκοειδίτιδα
Συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Σήμερα συνεχίστηκε η εξέταση του πρώτου μάρτυρα πραγματογνώμονα
Η πιο σκοτεινή εγκληματική υπόθεση της σύγχρονης Κύπρου
«Δεν είχα σκοπό να ανατιναχθώ» ισχυρίστηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.