- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Μη με πλησιάσετε, έχω χειροβομβίδα»: Πώς συνέβη το διπλό έγκλημα στη Λάρισα
Το προφίλ του δράστη που είναι ακόμη ταμπουρωμένος στο ξυλουργείο
Πώς συνέβη το διπλό έγκλημα στη Λάρισα - Το προφίλ του δράστη που είναι ταμπουρωμένος στο ξυλουργείο
«Ελάτε στο ξυλουργείο. Έχω σκοτώσει δύο Βολιώτες. Μη με πλησιάσετε, έχω χειροβομβίδα» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Κ. στο «100» νωρίτερα σήμερα το πρωί (9.02) που σήμαναν συναγερμό στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.
Ο δράστης που είναι ευρέως γνωστός για την παραβατική του συμπεριφορά αλλά και για τις ακραίες του πολιτικές πεποιθήσεις στη Λάρισα βρίσκεται εως και αυτή την ώρα ταμπουρωμένος σε ξυλουργείο στη Λάρισα μαζί με τα δύο πτώματα, με τους ειδικούς διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν στήσει έναν δίαυλο επικοινωνίας μαζί του.
Δείτε εικόνα από το σημείο όπου βρίσκεται ταμπουρωμένος ο δράστης:
Η συνάντηση που οδήγησε στο διπλό έγκλημα
Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τις πρωτινές ώρες. Δύο άνδρες από τον Βόλο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήρθαν σε επικοινωνία με τον δράστη, προκειμένου να αγοράσουν κάποια μηχανήματα που δήλωνε πως είχε προς πώληση. Η συνάντηση ορίστηκε στο ξυλουργείο, όπου εκεί, για άγνωστους ακόμη λόγους, ο δράστης τους πυροβόλησε και τους σκότωσε. Τον έναν, όπως είπε στο τηλεφώνημα του στο «100» τον πέταξε στην αυλή, ενώ το δεύτερο θύμα βρίσκεται εντός του ξυλουργείου.
Στον τόπο, βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες που απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή, απομάκρυναν τους ενοόικους των σπιτιών για λόγους ασφαλείας και με τη βοήθεια διαπραγματευτών παλεύουν να τον πείσουν να παραδοθεί χωρίς να υπάρξουν άλλες απώλειες.
Ο δράστης, είναι ένας άνθρωπος που είχε απασχολήσει τις αρχές πριν από αρκετά χρόνια όταν συνελήφθη επειδή πέταξε χειροβομβίδα σε μια Τουρκική νταλίκα. Εξέτισε την ποινή του στις φυλακές και εκ των υστέρων συνέχισε την παραβατική του συμπεριφορά. Έχει ακραίες πολιτικές απόψεις τις οποίες δηλώνει όπου και να βρίσκεται ενώ αρκετές φορές έχει δημιουργήσει φασαρίες στη Λάρισα.
Από την τελευταία ενημέρωση, οι διαπραγματεύσεις φαίνονται να βρίσκονται σε καλό δρόμο και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν εντός της επόμενης ώρας η κατάσταση να έχει λήξει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση της βόμβας και η έκρηξη
Βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.