Κοινωνια

Νέα Πέραμος: Μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε στην προσπάθεια να διαφύγει από έλεγχο της ΕΛΑΣ

Η μοτοσικλέτα είχε μετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Νέα Πέραμος: Μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε στην προσπάθεια να διαφύγει από έλεγχο της ΕΛΑΣ - Η μοτοσικλέτα είχε μετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα

Νεκρός κατέληξε μοτοσικλετιστής, ο οποίος επιχείρησε να ξεφύγει από έλεγχο της αστυνομίας το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Πέραμο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, όλα ξεκίνησαν όταν η μηχανή δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο στο 30ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου. Μάλιστα, προσπάθησε να παρασύρει πεζό αστυνομικό και στη συνέχεια μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να ξεφύγει.

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει ο οδηγός της μοτοσικλέτας συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d75e6ckln8bl)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Σήμερα, Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 15.20 στο 30ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στη Νέα Πέραμο, μοτοσικλέτα με έναν αναβάτη δέχτηκε σήμα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, προκειμένου να του διενεργηθεί έλεγχος.

»Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ξεκίνησε να κινείται και αποπειράθηκε να παρασύρει το συνοδηγό αστυνομικό του πληρώματος, ο οποίος είχε εξέλθει και βρισκόταν πεζός δίπλα στο περιπολικό, με σκοπό να τον ελέγξει.

»Εν συνεχεία, προκειμένου να ξεφύγει ο οδηγός εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με εν κινήσει Ι.Χ.Ε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

»Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή. Παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY