- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Άλιμος: Τα μηνύματα του καθηγητή σε μαθήτριές του - «Είχαμε μόνο πλατωνική σχέση» αναφέρει
Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του 52χρονου καθηγητή για ασελγείς πράξεις σε βάρος της μαθήτριάς του
Άλιμος: Τα μηνύματα του καθηγητή σε μαθήτριές του - «Είχαμε μόνο πλατωνική σχέση» αναφέρει - Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του 52χρονου καθηγητή για ασελγείς πράξεις σε βάρος της μαθήτριάς του
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 52χρονου καθηγητή στην περιοχή του Αλίμου, ο οποίος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης μαθήτριάς του.
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν ο 52χρονος φέρεται να έβαλε στο μάτι την ανήλικη μαθήτρια στο Άλιμο. Μέσω εφαρμογής, της έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της και την είχε πείσει να μην πει σε κανέναν τίποτα.
«Γνωρίζω, ότι αυτή η κοπέλα μιλούσε με αυτόν τον καθηγητή πολύ καιρό έχουμε και συνομιλίες. Είχα δει διάφορες συνομιλίες που μιλάγανε διαφορετικά, όχι ως μαθήτρια και ένας καθηγητής, της μίλαγε περίεργα. Γενικά στους περιπάτους κι όλα αυτά ήταν μαζί συνέχεια στα διαλείμματα καθόντουσαν μαζί, τους έχουμε δει και χεράκι –χεράκι», είπε μαθήτρια.
Την περασμένη Τρίτη ο 52χρονος κανόνισε να συναντήσει την ανήλικη μαθήτρια έξω από τις σχολικές αίθουσες. Την πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια τη θώπευσε και ασέλγησε σε βάρος της.
«Συνήθιζε να το κάνει αυτό και με άλλες μαθήτριες αυτό, μέσω μηνύματα, σε story και τέτοια και πατούσε like. Όλο το σχολείο το ήξερε κι άλλα σχολεία το ξέρανε. Είχαμε πάει τετραήμερη πριν δύο χρόνια, Απρίλιο του 2023 και ήμασταν σε ένα κλαμπ και τον είχαμε δει να χορεύει με κάτι μαθήτριες, δύο μαθήτριες συγκεκριμένα. Ήταν σχετικά κοντά για μία σχέση καθηγητή μαθήτριας», είπε πρώην μαθητής του Γυμνασίου.
Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού παρατήρησε μια αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης της, πήρε το κινητό της και είδε τα μηνύματα, που της έστελνε ο εκπαιδευτικός.
Χωρίς δεύτερη σκέψη κάλεσε την υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων και τον κατήγγειλε.
Ο καθηγητής συνελήφθη και όσο απίστευτο και αν ακούγεται, είπε στους αστυνομικούς:
«Με την μαθήτρια είχαμε μόνο πλατωνική σχέση».
Διαχυτικός με τις μαθήτριες ο 52χρονος
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν για τον 52χρονο καθηγητή ότι είχε περίεργη συμπεριφορά απέναντι στους ανήλικους μαθητές. Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ του για να δουν αν ανταλλάσσει μηνύματα και με ανήλικες μαθήτριες.
«Αυτόν τον κύριο ξέρει ο διευθυντής τα πάντα έχει κάνει μηνύσεις ( ο καθηγητής) σε γονείς για συκοφαντική δυσφήμιση, γιατί θεωρούσε ότι τον βρίζαμε φερόταν άσχημα στα παιδιά και το ξέρουν όλοι 10 χρόνια», είπε ένας γονέας.
Με τον διευθυντή του σχολείου να απαντά:
«Επίσημα δεν έχω κάποια ενημέρωση. Δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί του, ούτε με έχουν πάρει τηλέφωνο από κάποια επίσημη πηγή να μου πούνε ότι συμβαίνει αυτό. Ξέρω ότι απουσιάζει από το σχολείο, και δεν μπόρεσα και να επικοινωνήσω μαζί του».
Σε σχόλια κάτω από φωτογραφίες στο διαδίκτυο, ο 52χρονος εκπαιδευτικός απαντούσε με απίστευτη διαχυτικότητα στις μαθήτριές του.
Μαθήτρια: Λάθος αδελφή βάλατε κύριε.
Καθηγητής: Αν είχες πιει αυτά που έχω κατεβάσει τώρα μικρό μου, εσύ θα έβαζες και αδερφό…
«Δεν είναι και μεγάλη έκπληξη για τον κόσμο εδώ πέρα αυτή εξέλιξη η συμπεριφορά του ήτανε παράξενη», ανέφερε γονέας.
Ο εκπαιδευτικός οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, διώκεται για κακούργημα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή.
Πηγή: Mega
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διεύθυνση τα ξέρει», εννοώντας προφανώς τους προϊσταμένους της
«Μου άνοιξαν το ΙΧ με λοστούς» καταγγέλλουν κάτοικοι
Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς €10 ημερησίως
Η υπάλληλος των ΕΛΤΑ ακολουθούσε έξω τον πελάτη για να βάλει μία υπογραφή
Το Λιμενικό εντόπισε πάνω από 40 κιλά κοκαΐνης και 133 κιλά κάνναβης σε φορτηγό από Ιταλία
Είχε μετατρέψει τη μηχανή του σε υπηρεσιακή και έφερε πλαστό σήμα
Συνελήφθη ο δράστης - Η εργαζόμενη νοσηλεύεται στο ΚΑΤ
Η 45χρονη συνελήφθη και της επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα
Σύλληψη 33χρονου μετά από ελεγχόμενη παράδοση στο αεροδρόμιο
Τραυματίστηκε θανάσιμα από όχημα 32χρονης - Έρευνα της Τροχαίας Έδεσσας
Η Αστυνομία εξετάζει αν η 16χρονη επινόησε τη φίλη της για να μην κινήσει υποψίες πριν εξαφανιστεί
Τα ίχνη του είχαν χαθεί στις 24 Οκτωβρίου 2025
Χειροπέδες σε 48χρονο που επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά από ταχυδρομική εταιρεία
Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η διαδικασία - Προβολή του επίμαχου βίντεο
Ο 53χρονος έσωσε πολίτη πριν τον παρασύρουν τα τεράστια κύματα
Στο νοσοκομείο η ανήλικη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.