Ώρες αγωνίας για την εξαφάνιση του 39χρονου στη Λάρισα - Βγήκε για μία βόλτα και δεν επέστρεψε
Στις έρευνες και ιδιωτικός ερευνητής
Ώρες αγωνίας για την εξαφάνιση του 39χρονου στη Λάρισα - Βγήκε για μία βόλτα και δεν επέστρεψε - Στις έρευνες και ιδιωτικός ερευνητής
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 39χρονου Βασίλη από τη Λάρισα. Η οικογένειά του δεν έχει κανένα ίχνος ζωής του, με τις έρευνες της ΕΜΑΚ να συνεχίζεται.
Τις τελευταίες μέρες έχουν κινητοποιηθεί στελέχη της ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ενώ δύο drones συνδράμουν από ψηλά στις έρευνες στη Λάρισα. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Πηνειός. Εκπαιδευμένος σκύλος έχει επιστρατευτεί για τον εντοπισμό του 39χρονου που εξαφανίστηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2024.
Σύμφωνα με το Larissanet.gr, στη Λάρισα κατέφθασε ο γνωστός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος όπως δήλωσε ο ίδιος χθες σε τηλεοπτικό σταθμό κλήθηκε από την οικογένεια του 39χρονου για να συνδράμει και ο ίδιος με την πολύχρονη εμπειρία του στον εντοπισμό του. «Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Μόλις έφυγα από το σπίτι της οικογένειας, δεν υπάρχει ακόμη κάτι στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε. Μπορώ να πω με σιγουριά πάντως πως πρόκειται για μια δομημένη, μια συγκροτημένη οικογένεια και για ένα εξαιρετικό παιδί. Χτίζοντας μετά από μια δίωρη επαφή με την οικογένειά του, το προφίλ του 39χρονου, έχω να πω πως η υπόθεση αποτελεί έναν ιδιαίτερο γρίφο. Η κατάσταση του Βασίλη όταν εξαφανίστηκε ήταν άριστη, δεν υπάρχει κάτι που να προβληματίζει στη συμπεριφορά του. Προσωπικά από στάση ζωής πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την εξαφάνιση, θέλω να πιστεύω στο καλό σενάριο και στην ελπίδα. Έχουμε εστιάσει σε δύο βασικά σημεία τις έρευνες και σε ένα δύο ακόμη. Οι έρευνες που γίνονται από την αστυνομία και τους εθελοντές είναι πολύ σοβαρές και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό», δήλωσε στο onlarissa.gr, ο Γιώργος Τσούκαλης.
Εξαφάνιση 39χρονου στη Λάρισα: Είχε επιστρέψει στη Λάρισα για τις γιορτές
Ο 39χρονος Βασίλης είχε επιστρέψει στη Λάρισα για τις γιορτές. Είναι γιος γνωστής εισαγγελέως και ανιψιός γνωστού δικαστικού και πρώην βουλευτή, ψυχολόγος ο ίδιος, διορισμένος ως εποχικός για τη σχολική περίοδο 24-25 σε σχολείο της Καστοριάς στο οποίο βοηθά παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Η οικογένειά του υποστηρίζει ότι ο άνδρας βγήκε για μία βόλτα και δεν επέστρεψε. Συνήθιζε να περπατά κοντά στις όχθες του Πηνειού. Εκείνο το απόγευμα δεν είχε πάρει ούτε το τηλέφωνό του μαζί. Ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου είναι η τελευταία που τον αντίκρισε, όταν ο 39χρονος επισκέφθηκε το κατάστημά της.
«Δευτέρα 30 του μηνός όντως στο κατάστημά μας το μεσημεράκι κατά τις 2-2 παρά πέρασε ο κύριος ο αγνοούμενος ψώνισε ένα ημερολόγιο. Υπάρχουν στοιχεία από κάμερες δεν δείχνουν κάτι μια εγκληματική ενέργεια, κάποιο αυτοκίνητο εκεί τη στιγμή που αυτός ο άνθρωπος πήγαινε κοντά στον Πηνειό να πέρασε να τον χτύπησε ή κάτι άλλο. Οι αρχές εκεί έκοψαν τα νερά του Πηνειού προκειμένου να τον αναζητήσουν», είπε ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.
Σύμφωνα με μαρτυρία στο MEGA, ο 39χρονος πιθανώς να εθεάθη στον Πλαταμώνα Πιερίας, σε απόσταση δηλαδή 70 περίπου χιλιομέτρων από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του. «Στον παλιό σταθμό του Πλαταμώνα ήταν ένας άνθρωπος περπατούσε στις γραμμές σκεπτικός με τα χέρια στις τσέπες. Φορούσε και γυαλιά». Πρόκειται για μία μαρτυρία που φαίνεται - σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη - ότι δεν ευσταθεί.
Ο 39χρονος Βασίλης έχει καστανά μαλλιά με φαλάκρα κορυφής, πράσινα μάτια, ύψος 1,79μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σκούρο μπουφάν τύπου παρκά, σκουρόχρωμη μπλούζα, μπλε τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας χρώματος θαλασσί με κοκάλινο σκελετό.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 01/01/2025 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Της ασκήθηκε ποινική δίωξη - Δεν προφυλακίστηκε λόγω εγκυμοσύνης
Αντιμέτωπη με τρία κακουργήματα
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Πώς το ρυθμιστικό πλαίσιο αλλάζει το DEI στο εταιρικό περιβάλλον – μια ημερίδα για όλους
Το βίντεο στο TikTok που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Η μαρτυρία της νεαρής κοπέλας
Σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη και υπό την επήρεια μέθης οδήγηση
Mε αφορμή δημοσιεύματα, σχόλια αλλά και παράπονα πολιτών
Συνολικά τέσσερις προφυλακιστέοι και δεκαπέντε ελεύθεροι με όρους
H 41χρονη Γεωργία διένυε την έβδομη εβδομάδα κύησης
Στο αυτόφωρο οι δυο πρώην σύντροφοι έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο
Η απόφαση κηρύχθηκε προσωρινά εκτελεστή
Το πλήθος των αποδεικτικών στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία ξεπερνά τις 4.000 σελίδες
Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 15 χρόνια κάθειρξη
Έχουν περάσει 17 μέρες από την εξαφάνιση του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου από τη Λάρισα
«Μην κάνεις κίνηση, σε μαχαίρωσα» - Ενήργησαν σαν αγέλη λέει ο πατέρας του 20χρονου
Προφυλακιστέος ο 45χρονος για τη φονική παράσυρση του Παναγιώτη
Η 47χρονη συνελήφθη μετά από επικίνδυνους ελιγμούς το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου
Αυτή τη φορά όμως δεν τρέμεις, δεν φοράς μάσκα, περιμένεις υπομονετικά να έρθει η σειρά σου. Μετά την ύπουλη την κορόνα, δεν φοβάσαι τίποτα πια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.