- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: Τα αίτια του στυγερού εγκλήματος
Ο 39χρονος είχε κρύψει τη σύζυγό του στο πατάρι και ζούσε στην ίδια στέγη με τα παιδιά του
Ο 39χρονος είχε αναφέρει στα παιδιά του πως η μητέρα τους έφυγε για βόλτα
Η ασφάλεια των δύο ανήλικων παιδιών που επί ημέρες ζούσαν στο ίδιο σπίτι μαζί με το πτώμα της ίδιας της μητέρας τους στους Αμπελόκηπους, αποτελεί κυρίαρχο μέλημα των αστυνομικών, σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο αντίκτυπος από την στυγερή δολοφονία.
Δράστης του φονικού, όπως ο ίδιος ομολόγησε, είναι ο 39χρονος σύζυγος της, Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κάλεσε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα την Άμεση Δράση ενημερώνοντας πως έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και την έχει κρύψει στο πατάρι στην οδό Λακωνίας στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στους αστυνομικούς ο 39χρονος όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο προχώρησε στο έγκλημα, αυτός φέρεται να απάντησε πως «με απατούσε, το έμαθα και για αυτό τον λόγο την σκότωσα». Βέβαια, ανέφερε και άλλες αιτίες στη συνέχεια ενώ ο τρόπος που μιλούσε έδειχνε άνθρωπο σε σύγχυση. Άλλωστε, το γεγονός πως είχε κρύψει τη σύζυγο του στο πατάρι του σπιτιού τους και ζούσε στην ίδια στέγη με τα παιδιά του σαν να μην συμβαίνει τίποτε, είναι ενδεικτικό πως υπάρχει θέμα ψυχικής υγείας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα παιδιά ηλικίας 9 και 12 ετών, ο 39χρονος είχε αναφέρει πως η μητέρα τους έφυγε για βόλτα, χωρίς να προσδιορίζει πότε θα επιστρέψει. Όταν μάλιστα ήλθαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, βρήκαν τον 39χρονο να τους περιμένει στην είσοδο μαζί με τα δύο του παιδιά.
Σε βάρος του 39χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών, ενώ νωρίτερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθεί τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε.
Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τη σύζυγο του με ένα σφυρί, κάτι που κατ’ αρχήν φέρεται να επιβεβαιώνεται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δίωξη σε βάρος του άνδρα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη
Το αποτύπωμα που αποκτούμε πριν καν αρθρώσουμε κάποια λέξη
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Την Πυροσβεστική ειδοποίησαν γείτονες όταν η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια
Πώς ο νόμος μεταχειρίζεται κατηγορούμενους άνω των 70 ετών
Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν
Ο χώρος είχε σκηνοθετηθεί έτσι ώστε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές
Είχε κλείσει ακτοπλοιο εισιτήριο για Ανκόνα και ήθελε να κάνει επίθεση στο Στρασβούργο και συγκεκριμένα, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
«Για μένα ήταν ένας ξένος», ανέφερε
Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»
Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί - Μέχρι αύριο παραμένει κρατούμενος
Το παιδί φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο κεφάλι,
Η ανήλικη συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή
Aύριο το μεσημέρι η απολογία του 89χρονου
Κι όμως κάποτε ήταν... Ήταν η γενιά που κλήθηκε να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην αναλογική και την ψηφιακή εποχή.
Ένα προσωπικό πείραμα αποσύνδεσης, ανάμεσα στον θόρυβο της ψηφιακής καθημερινότητας και την ανάγκη για πιο καθαρό χρόνο και σκέψη
O Σταμάτης Ζαχαρός αποτυπώνει την επικαιρότητα σε αριθμούς
Μια βόλτα στην πόλη χωρίς πεζοδρόμιο, χωρίς χώρο και με πολλή υπομονή
Εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση που «χτυπούσε» από τον Άλιμο έως τη Βάρκιζα
Σαρωτικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος σε κελιά - Τέσσερις δικογραφίες και μια σύλληψη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.