- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε 24άωρη απεργία κατεβαίνει αύριο Τετάρτη 10 Ιουνίου ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), αντιδρώντας στην απελευθέρωση των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ).
Οι φαρμακοποιοί ζητούν τα ΜΗΣΥΦΑ να εξακολουθήσουν να πουλιούνται μονοπωλιακά μόνο στα φαρμακεία, όπως μέχρι σήμερα.
Η κυβέρνηση (υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής) λέει ότι τα ΜΗΣΥΦΑ μπορούν να πουλιούνται παντού, ενώ τα φαρμακεία θα κρατήσουν τα Συνταγογραφούμενα Φάρμακα. Λέει επίσης ότι η ίδια αντιστέκεται στους Θεσμούς, που ζητούν ολική απελευθέρωση της αγοράς του φαρμάκου, ώστε να μειωθούν οι τιμές τους λόγω ανταγωνισμού.
«Δε θα αφήσουμε το ένα τρίτο του τζίρου μας να πάει σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Ε, φτάνει πια δεξιές, αριστερές κυβερνήσεις να δίνουν δώρα στα σούπερ μάρκετ και σε πέντε πολυεθνικές» δήλωσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Θεοδοσιάδης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν γιος του αρχιτέκτονα Κώστα Σταμάτη και της ηθοποιού Μπέτυς Αρβανίτη
Όσα κατέγραψαν οι θερμικές κάμερες στο λεκανοπέδιο της Αττικής
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ωστε να συγκρατεί το νερό και να το διοχετεύει για άρδευση αγροτικών εκτάσεων
Αναλυτικά ποιες περιοχές απειλούνται
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σύντομη αλλά σφοδρή η κακοκαιρία, έπεσαν δέντρα, πλημμύρισαν δρόμοι
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Καυτή Τρίτη με θερμοκρασίες ρεκόρ στα ηπειρωτικά - Πού αναμένονται τοπικές καταιγίδες
Διαψεύδονται οι πληροφορίες για τον θάνατο της ανήλικης
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.