- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Αναζητείται η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για την επίθεση των σκυλιών σε 3 πολίτες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναζητείται η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για την επίθεση των σκυλιών σε 3 πολίτες - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στη σύλληψη της θείας του Στέφανου Τσιτσιπά προχώρησε η αστυνομία, μετά την επίθεση δύο σκύλων σε τρεις ανθρώπους στη Βάρη, το πρωί της Πέμπτης (17.09.2026). Τα δύο λυκόσκυλα φέρονται να ανήκουν σε εκείνη και τη μητέρα του τενίστα.
Σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητείται και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά. Τα σκυλιά μεταφέρθηκαν σε κτηνιατρείο για έλεγχο μικροτσίπ, ενώ δύο τραυματίες υπέβαλαν μήνυση.
Αρχικά τα λυκόσκυλα επιτέθηκαν σε άνδρα που προσπάθησε να προστατεύσει τη γάτα του. Στη συνέχεια δάγκωσαν στο χέρι την ανιψιά του, η οποία έφτασε στο σημείο, και ακόμη ένα άτομο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρης, ενώ άλλη τραυματίας νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.
«Πόνεσα βέβαια και ευτυχώς, επειδή έχω την εμπειρία, έμενα ακίνητη για λίγα δευτερόλεπτα και έπεσα κάτω. Με έριξαν κάτω», περιέγραψε η τραυματίας, καταλήγοντας: «Τα ζώα δεν φταίνε, η ανευθυνότητα των ανθρώπων φταίει».
Αντίστοιχες επιθέσεις κατοικίδιων της οικογένειας είχαν καταγραφεί το 2023 σε 13χρονο και το 2025 σε 71χρονο στη Βουλιαγμένη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντρομοι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η πρόγνωση του Μeteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.