- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπόθεση... Breaking Bad στη Μύκονο: Συνελήφθη 51χρονος στην Ανω Μερά με 15 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε τροχόσπιτο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Υπόθεση... Breaking Bad στη Μύκονο: Συνελήφθη 51χρονος στην Ανω Μερά με 15 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε τροχόσπιτο - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ειδικά διαμορφωμένη εγκατάσταση καλλιέργειας κάνναβης μέσα σε τροχόσπιτο εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου στην περιοχή της Άνω Μεράς. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποιούσε τον χώρο τόσο ως κατοικία όσο και ως εσωτερικό θερμοκήπιο.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων και συγκρότησαν ειδική ομάδα έρευνας. Το τροχόσπιτο εντοπίστηκε σε οικόπεδο της Άνω Μεράς, ενώ στη συνέχεια εξακριβώθηκε η ταυτότητα του άνδρα που φέρεται να το χρησιμοποιούσε.
Το απόγευμα της Τετάρτης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα στον χώρο. Εκεί βρέθηκαν επτά LED λαμπτήρες ανάπτυξης φυτών, υγραντήρας και όργανα μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας, στοιχεία που παρέπεμπαν σε πλήρως οργανωμένη καλλιέργεια εσωτερικού χώρου.
Στο τροχόσπιτο εντοπίστηκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 5 έως 55 εκατοστά, εκ των οποίων τρία βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη. Παράλληλα βρέθηκαν δύο φυτά σε στάδιο αποξήρανσης, καθώς και ακατέργαστη κάνναβη και φυτικά αποσπάσματα συνολικού βάρους περίπου 319 γραμμαρίων.
Ο 51χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου, ενώ τα φυτά και οι κατασχεθείσες ποσότητες κάνναβης θα αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Σύρου για εργαστηριακό έλεγχο και ακριβή ζύγιση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε αίτημα του προς κάθε αρμόδιο πολιτειακό και πολιτικό παράγοντα
«Γιορτάζουμε όχι μόνο την ημέρα που ήρθες στη ζωή αλλά την ημέρα που αναγεννήθηκες»
Η πρόσβαση σε δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες και προληπτικές εξετάσεις γίνεται πιο απλή
Σώθηκε από ναυαγοσώστες που της έκαναν ΚΑΡΠΑ
Πού οφείλεται το φαινόμενο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ενισχύει την ασφάλεια φοιτητών και προσωπικού μετά από δωρεά της Ι. Τσέτη
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί αναμένονται το επόμενο 24ωρο
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η διαδικασία έκδοσης και το κόστος
Οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ συνεχίζονται το Σάββατο και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα με τα τρία τελευταία μαθήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.