Ελλαδα

Παλλήνη: Δύο συλλήψεις και αποξηλώθηκαν 500 μέτρα παράνομων καλωδίων

Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΟΠΚΕ
© Eurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, 9 Ιουνίου, σε οικισμούς της Παλλήνης.

Στην επιχείρηση στη Παλλήνη συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, του Αστυνομικού Τμήματος Παλλήνης, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής, της ΟΠΚΕ, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βασικός στόχος της δράσης ήταν η πρόληψη και η αντιμετώπιση παράνομων ενεργειών που έχουν καταγραφεί στις συγκεκριμένες περιοχές, με σκοπό την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την προστασία της δημόσιας περιουσίας.

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ βεβαιώθηκαν και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης και χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Παράλληλα, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην αποξήλωση καλωδίων συνολικού μήκους 500 μέτρων, τα οποία χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY