Ελλαδα

Τραγωδία με 55χρονο Βρετανό στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και πέθανε ο ίδιος

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τραγωδία με 55χρονο Βρετανό στα Καλάβρυτα: Πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και πέθανε ο ίδιος - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα Καλάβρυτα, με θύμα έναν 55χρονο τουρίστα από τη Βρετανία. Σύμφωνα με το KalavrytaNews, ο άνδρας πέθανε μέσα στο νοσοκομείο της περιοχής.

Ο 55χρονος είχε μεταφέρει εκεί τη σύζυγό του, καθώς εκείνη αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Ενώ η γυναίκα ανάρρωνε σε κρεβάτι, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο ίδιος κατέρρευσε μπροστά της.

Γιατροί και νοσηλευτές προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, όμως οι προσπάθειες ανάνηψης δεν απέδωσαν. Τα αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από νεκροψία-νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καλαβρύτων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY