- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
15χρονος έφτιαξε γυμνή φωτογραφία συμμαθήτριάς του με ΑΙ και τη μοίρασε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
15χρονος έφτιαξε γυμνή φωτογραφία συμμαθήτριάς του με ΑΙ και τη μοίρασε - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το φως της δημοσιότητας είδε μία υπόθεση με παραποιημένη γυμνή εικόνα 15χρονης μαθήτριας, φτιαγμένη μέσω τεχνητής νοημοσύνης, ερευνούν οι Αρχές σε σχολείο της βόρειας Ελλάδας. Η καταγγελία έγινε στις αρχές του μήνα, με την κοπέλα να αναφέρει ότι συνομήλικός της χρησιμοποίησε κανονική φωτογραφία της για να δημιουργήσει ψεύτικο υλικό γυμνού περιεχομένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση είναι 15χρονοι. Ο ένας νεαρός φέρεται να επεξεργάστηκε την αρχική εικόνα και να έστειλε το παραποιημένο αρχείο σε ορισμένους συμμαθητές τους, ενώ η δικογραφία αφορά δύο πρόσωπα που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές Αρχές. Ο δεύτερος κατηγορείται ότι παρέλαβε το υλικό.
Οι Αρχές δεν δημοσιοποιούν περισσότερα στοιχεία για το σχολείο ή την περιοχή, ώστε να προστατευθεί η ταυτότητα της μαθήτριας. Οι πληροφορίες δείχνουν βόρεια Ελλάδα, πιθανότατα Κιλκίς, ενώ η φωτογραφία δεν ανέβηκε στο διαδίκτυο και δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κίνητρο εκδίκησης πίσω από την πράξη, στοιχείο που εξετάζεται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.