- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέμπη: Προς ενοποίηση η κύρια δικαστική αίθουσα με το φουαγέ – Προστίθενται θέσεις
Πόσος θα είναι ο συνολικός χώρος
Τέμπη: Προς ενοποίηση η κύρια δικαστική αίθουσα με το φουαγέ – Προστίθενται θέσεις - Πόσος θα είναι ο συνολικός χώρος
Σε παρεμβάσεις στον χώρο διεξαγωγής της δίκης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη προχωρούν οι δικαστικές αρχές, επιχειρώντας να αντιμετωπίσουν το σοβαρό ζήτημα χωρητικότητας που ανέκυψε κατά την πρώτη συνεδρίαση. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η κατεδάφιση των ενδιάμεσων τοίχων, ώστε να ενοποιηθεί η κύρια αίθουσα με το φουαγέ.
Η βασική αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, επιφάνειας 283,75 τ.μ., ενώνεται πλέον με το φουαγέ των 82,58 τ.μ., δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο 366,33 τ.μ., όπου θα τοποθετηθούν επιπλέον καθίσματα. Αρχικά, το φουαγέ είχε οριστεί ως βοηθητικός χώρος ακροατηρίου, με θέσεις και οθόνες παρακολούθησης.
Αντίστοιχος χώρος με οθόνες λειτουργεί και στην είσοδο του κτιρίου, στο ισόγειο, συνολικού εμβαδού 109,57 τ.μ. Οι αλλαγές κρίθηκαν απαραίτητες ενόψει της συνεδρίασης της Τετάρτης, μετά τη διακοπή της προηγούμενης διαδικασίας, όταν οι έντονες αντιδράσεις δεν επέτρεψαν την εξέλιξη της εκφώνησης πέρα από τον πέμπτο κατηγορούμενο.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορούνται συνολικά 36 άτομα, εκ των οποίων οι 33 αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ τους στελέχη ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΡΑΣ, Hellenic Train και του υπουργείου Μεταφορών. Παράλληλα, συνεχίζεται ξεχωριστή δίκη για το βιντεοληπτικό υλικό, με επόμενη συνεδρίαση στις 2 Απριλίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσιο της Μητρόπολης Αθηνών
Με δακρυσμένα μάτια και ένα τριαντάφυλλο στα χέρια πολίτες φτάνουν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών
«Χρειάζεται προσοχή, κυρίως στις περιοχές όπου η σύγκλιση επιμένει» σημειώνει ο Γ. Τσατραφύλλιας
Πόσος θα είναι ο συνολικός χώρος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «Κίτσου» στη σειρά Οι Πανθέοι
Τελευταίο αντίο σήμερα στη σπουδαία ερμηνεύτρια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πυρά κατά πολιτικών, ΜΜΕ και δικηγόρων για εκτροπές και προειδοποίηση για θεσμική αποσταθεροποίηση
Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών
Στο βίντεο φαίνεται η ένταση του καιρικού φαινομένου που σχηματίστηκε στη θαλάσσια περιοχή στο Καρλόβασι
Το όνομα προέρχεται από παραδόσεις των ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.