Ελλαδα

Γλυφάδα: 24χρονος επιτέθηκε σε άνδρα με στιλό και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο μέσα σε λεωφορείο

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεωφορείο
Λεωφορείο (φωτ. αρχείου) © ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI

Γλυφάδα: 24χρονος επιτέθηκε σε άνδρα με στιλό και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο μέσα σε λεωφορείο - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/3) μέσα σε αστικό λεωφορείο στη Γλυφάδα, προκαλώντας αναστάτωση στους επιβάτες.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:00, στο δρομολόγιο Σαρωνίδα – Ελληνικό, όταν, υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, ένας 24χρονος φέρεται να επιτέθηκε σε 38χρονο υπήκοο Τυνησίας, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, συγκεκριμένα στη μύτη και στα μάτια, χρησιμοποιώντας στιλό.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη του 24χρονου με κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών.

Ο 38χρονος συνελήφθη επίσης για εξύβριση, με τις Αρχές να διερευνούν τα ακριβή αίτια της συμπλοκής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY