- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H Mαρία Καρυστιανού καταγγέλλει ότι της έκλεισαν το μικρόφωνο στο Σύνταγμα
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
H Mαρία Καρυστιανού καταγγέλλει ότι της έκλεισαν το μικρόφωνο στο Σύνταγμα
Την πρόθεσή της να μιλήσει στη συγκέντρωση για τη συμπλήρωση τριών ετών από την τραγωδία των Τεμπών είχε, όπως υποστηρίζει, η Μαρία Καρυστιανού, ωστόσο τελικά αποχώρησε από την εκδήλωση καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε διάθεση να της δοθεί ο λόγος.
Η Μαρία Καρυστιανού, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων παρευρέθηκε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, έχοντας ετοιμάσει ομιλία, με στόχο – όπως είπε – να μιλήσει «για το παιδί της και για όλο τον αγώνα των Τεμπών».
Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή της στο Kontra Channel, είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι για την πρόθεσή της να απευθυνθεί στο κοινό. Όπως περιέγραψε, έφθασε στον χώρο της συγκέντρωσης στις 12:00, ώρα έναρξης της εκδήλωσης, ωστόσο περίπου δύο ώρες αργότερα διαπίστωσε ότι είχε ήδη διαμορφωθεί πρόγραμμα ομιλιών από την Οργανωτική Επιτροπή, στο οποίο συμμετείχαν συγγενείς θυμάτων και εκπρόσωποι εργατικών κέντρων.
Η ίδια ανέφερε ότι «αισθάνθηκε πως δεν υπήρχε διάθεση να μιλήσει», προσθέτοντας ότι παρότι είχε επικοινωνήσει την πρόθεσή της και είχε συζητήσει με άλλους συγγενείς, δεν της δόθηκε τελικά ο λόγος. Όπως σημείωσε, σε αντίστοιχες εκδηλώσεις στο παρελθόν συγγενείς θυμάτων λάμβαναν τον λόγο, κάτι που αυτή τη φορά – όπως υποστήριξε – δεν συνέβη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σχολιασμός των θεμάτων που έπεσαν σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποκαλύφθηκε μεγάλη εγκατάσταση επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών
Έρχεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Του επιβλήθηκαν πρόστιμα 270.000 ευρώ
Τι έπεσε σήμερα στους υποψήφιους των ΓΕΛ
Η ημερομηνία που κυκλώνουν μαθητές και γονείς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο ισόγειο υπάρχει πρατήριο υγρών καυσίμων
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κάθε νέος υπουργός αισθάνεται την ανάγκη να παρουσιάσει τη δική του «μεγάλη λύση» ενώ αυτό που πραγματικά λείπει είναι η επίμονη εφαρμογή δεκάδων πολιτικών σε βάθος χρόνου
«Το 2024 η δραστηριότητα κράτησε περίπου δέκα ημέρες» σημείωσε
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.