- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Νεκρή 67χρονη ΑμεΑ μετά από πτώση στον αναβατήρα
Μοιραίο δυστύχημα κατά την αποβίβαση, σοβαρός τραυματισμός και κατάληξη στο Γεννηματάς
67χρονη ΑμεΑ σκοτώθηκε μετά από πτώση σε αναβατήρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος
Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με θύμα μία 67χρονη γυναίκα ΑμεΑ, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη διαδικασία αποβίβασης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε φτάσει στην Αθήνα με πτήση από την Κεφαλονιά. Κατά τη φάση της αποβίβασής της από το αεροσκάφος, με τη χρήση ειδικού αναβατήρα για άτομα με αναπηρία, φέρεται να σημειώθηκε πτώση από μικρό ύψος στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Πτώση κατά την αποβίβαση στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 67χρονη και ο συνοδός της έπεσαν από τον ειδικό εξοπλισμό. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά. Άμεσα κινητοποιήθηκε το ασθενοφόρο που βρίσκεται μόνιμα στο αεροδρόμιο, με διασώστες να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο.
Η 67χρονη διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη μεταφορά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το περιστατικό έληξε χωρίς άλλους τραυματισμούς, ενώ οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απέσπασαν πάνω από 175.000 ευρώ
Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Τι ισχύει για τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί πολλές περιοχές της Αττικής
Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται
Ο Ελληνικός Στρατός απέκτησε τις πρώτες δύο γυναίκες στρατονόμους
Κοντά στην πυρκαγιά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αερόχημα που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα
Το Μουσείο Πολυγύρου ολοκληρώνεται έως το τέλος Μαρτίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Η πρόληψη ξεκινά πριν από το πρώτο κουδούνι - Έμφαση στην όραση, την ακοή και τη στοματική υγεία των παιδιών
Κάηκαν 38 στρέμματα - Ένας 70χρονος και ένας 64χρονος κατηγορούνται για πρόκληση φωτιάς
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.