- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βορίζια: Στο νοσοκομείο και οι δύο γονείς του 39χρονου Φανούρη
Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο
Βορίζια: Στο νοσοκομείο και οι δύο γονείς του 39χρονου Φανούρη – Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο
Αναβλήθηκε η δίκη των γονιών του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που κατηγορούνται για το πρόσφατο επεισόδιο έντασης στα Βορίζια, ανάμεσα στις δύο οικογένειες που είχαν εμπλακεί και στο αιματηρό περιστατικό του φθινοπώρου.
Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να γίνει σήμερα στο Αυτόφωρο Δικαστήριο, ωστόσο, όπως αναφέρει το patris.gr, και οι δύο κατηγορούμενοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Ηρακλείου.
Ο πατέρας έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ η μητέρα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο για νοσηλεία.
Το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψή τους συνέβη την περασμένη Πέμπτη, όταν οι γονείς του Φανούρη Καργάκη είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την αδελφή της 56χρονης Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που παραμένουν στην περιοχή επενέβησαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψή τους, ενώ την επόμενη ημέρα ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις παραπέμποντάς τους στο Αυτόφωρο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση Νίκου Ταχιάου με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου για το μετρό και αυτοψία στο Flyover
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Λόγω δοκιμών για την επέκταση προς την Καλαμαριά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους
Τι ισχύει με τις μεγάλες αλυσίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.